B2B Iskanje
0

Trenutno nimate v košarici nobenega artikla.

Trenutno nimate v povpraševanju nobenega artikla.

Product was successfully added to your shopping cart.

Čaj v lističih - Earl Grey - Indija BIO

100 g

Številka artikla: 66401

Na zalogi

Hiter pregled

Čaj v lističih Earl Grey - India Simon Levelt iz kontrolirane ekološke pridelave. Klasičen črni čaj iz Indije, z aromo bergamota in kančkom citrusov za osvežujoč okus.

Ker se cene surovin spreminjajo dnevno,  direktna spletna prodaja ni možna. Prosimo vas, da nam pošljete povpraševanje.

Prav tako surovine niso vedno na razpolago za takojšnjo dobavo, zato vas bomo o dobavnem roku obvestili po potrdivi naše ponudbe.

 

Podrobnosti

OSNOVNI PODATKI: Čaj v lističih Earl Grey - India Simon Levelt iz kontrolirane ekološke pridelave. Indija je največji svetovni proizvajalec čaja z letino skoraj milijon ton. Število čajnih vrtov naj bi bilo približno 40.000, večinoma pa pridelujejo črni čaj. Najbolj znani regiji sta Darjeeling in Assam na severu in Nilgiri na jugu. Klasičen črni čaj iz Indije, z aromo bergamota in kančkom citrusov za osvežujoč okus.

UPORABA: Zagrejemo vodo do vrenja in v skodelici prelijemo približno 2 g čaja. Pustimo 4 min in ga filtriramo s čajnim filterjem. Čaj pred serviranjem na kratko premešamo.

PRIPRAVA IN SHRANJEVANJE: Po odprtju izdelek dobro zaprite, hranite na suhem, hladnem in temnem mestu, saj tako izdelek ohrani svojo kvaliteto tudi po odprtju.

 

Sestavine: črni čaj *, naravna aroma koruze *.

* iz kontrolirane ekološke pridelave