B2B Iskanje
0

Trenutno nimate v košarici nobenega artikla.

Trenutno nimate v povpraševanju nobenega artikla.

Product was successfully added to your shopping cart.

Corn flour ORGANIC

1 kg

Številka artikla: 85726B

Na zalogi

1 kg

Hiter pregled

BIO Koruzna moka BUFO ORGANIC je pridobljena z mletjem koruznih zrn, njena uporaba pa je vsestranska. V kombinaciji z drugo se uporablja za peko kruha, lahko pa jo dodajamo tudi k drugim mokam za pripravo tortilj, peciva, sladic, mlečnih jedi ali paniranje. 

Cene surovin se spreminjajo dnevno, zato spletna prodaja ni možna. Lahko pa nam pošljete povpraševanje.
 

Na voljo v ostalih pakiranjih

Podrobnosti

OSNOVNI PODATKI: Koruza (Zea mays) spada med enoletna žita, ki prihajajo k nam iz daljne Amerike. Zaradi svojega obilnega pridelka in seveda kaloričnosti in okusa, je v preteklosti iz naših polj v dobršni količini izpodrinila ajdo. Zrna koruze so okusno, brezglutensko živilo, ki se jih lahko uporablja na najrazličnejše načine. BIO Koruzna moka BUFO ORGANIC je pridobljena z mletjem koruznih zrn, njena uporaba pa je vsestranska. 

UPORABA: BIO Koruzna moka se v kombinaciji z drugo moko uporablja za peko  kruha, lahko pa jo dodajamo tudi k drugim mokam za pripravo tortilj, peciva, sladic, mlečnih jedi ali paniranje. 

SHRANJEVANJE: Po odprtju izdelek dobro zaprite, hranite na suhem, hladnem in temnem mestu, saj tako izdelek ohrani svojo kvaliteto tudi po odprtju.

Sestavine: koruzna moka iz kontrolirane ekološke pridelave

Kljub skrbnemu čiščenju pakirne linije lahko vsebujejo sledi: indijskih oreškov, mandljev, arašidov, lešnikov, sezamovih semen, soje in dugih žit z glutenom.