B2B Iskanje
0

Trenutno nimate v košarici nobenega artikla.

Trenutno nimate v povpraševanju nobenega artikla.

Product was successfully added to your shopping cart.

Minutne spirale za otroke BIO

250 g

Številka artikla: 23070

Na zalogi

Hiter pregled

Bele minutne spirale durum zdroba iz kontrolirane ekološke pridelave LA BIO IDEA so narejene po klasičnem postopku sušenja pri nizkih teperaturah. Iz sveže mlete moke brez jajc in ostalih dodatkov.

Ker se cene surovin spreminjajo dnevno,  direktna spletna prodaja ni možna. Prosimo vas, da nam pošljete povpraševanje.
Prav tako surovine niso vedno na razpolago za takojšnjo dobavo, zato vas bomo o dobavnem roku obvestili po potrdivi naše ponudbe.

 

Splošna cena: 1,30 €

Special Price 1,04 €

 

Podrobnosti

OSNOVNI PODATKI: Bio minutne spirale za hitro pripravo so narejene iz pšeničnega durum zdroba iz kontrolirane ekološke pridelave. Iz sveže mlete moke brez jajc in ostalih dodatkov. Zaradi svoje hranljivosti in enostavne priprave so testenine priljubljena jed po vsem svetu. Za izdelavo odličnih testenin je potrebno veliko profesionalnega znanja. Izdelava dobrih testenin pa ni odvisna samo od recepture, temveč tudi od izbire visokokvalitetnih žit, pravilnega mletja in procesa izdelave testa. Testenine La Bio Idea odlikujeta 100 letna tradicija in tehnologija, ki se naslanja na stare postopke. Tako bele kot polnozrnate testenine La Bio Idea so proizvedene iz najboljšega, ekološko pridelanega zdroba iz pšenice durum s Sicilije, kjer mu okus in aromo dajeta hranljiva vulkanska prst in milo podnebje.

UPORABA: Minutne spirale La Bio Idea v kuhinji uporabljate kot vse ostale testenine. Idealne za hitro pripravo, kuhane so v samo dveh minutah.

PRIPRAVA IN SHRANJEVANJE: Testenine stresite v osoljeno vrelo vodo in kuhajte dve minuti. Po odprtju izdelek dobro zaprite, hranite na suhem, hladnem in temnem mestu, saj tako izdelek ohrani svojo kvaliteto tudi po odprtju


Pšenica je mleta v lastnem mlinu v 12. fazah, tik pred izdelavo testenin, tako ne pride do oksidacije in testenine ohranijo svojo bogato aromo, barvo in seveda okus. La Bio Idea testenine so sušene na klasičen način pri temperaturi pod 42°C, kar pomeni, da sam proces sušenja traja tudi do 24 ur in pri tem ohranja vso polnost njihovega okusa.

Za izdelavo odličnih BIO testenin je potrebno veliko profesionalnega znanja. Izdelava dobrih testenin ni samo v mešanju pravih sestavin v pravem razmerju, temveč v izbiri visokokvalitetnega ekološkega žita, pravilnega mletja in izdelavi testa, ki ga oblikujejo v različne izdelke. Zaradi takšnega načina priprave se La BIO IDEA testenine razlikujejo od ostalih, prav tako ekoloških testenin. Bele kot tudi polnozrnate BIO testenine La Bio Idea so proizvedene iz najboljšega, ekološko pridelanega zdroba pšenice Durum. V primerjavi z navadno pšenico ima višjo vsebnost beljakovin in pigmentov, kar daje testeninam njihovo značilno barvo brez uporabe dodatkov. Pri navadnih testeninah se velikokrat uporablja za obarvanje karoten oziroma so manj izrazite barve. Pri polnozrnatih BIO testeninah je v procesu mletja zmleto celo žitno zrno, kar še poveča hranilno vrednost živila. Pri procesu sušenja pri nizkih temperaturah se ohranja aminokislina lizin, ki igra pomembno vlogo pri številnih kemičnih procesih v našem telesu ter pomaga pri absorpciji kalcija.

 

Sestavine: Sušene testenine iz pšeničnega  durum zdroba iz kontrolirane ekološke pridelave

Izdelek razen pšenice oziroma glutena ne vsebuje drugih alergenov.

Energijska vrednost  1516 kJ / 358 kcal
Maščobe 1,2 g
- od tega nasičene maščobne kisline    0,3 g
Ogljikovi hidrati 75 g
- od tega sladkorji 3,3 g
Prehranske vlaknine 2,6 g
Beljakovine 10,5 g
Sol 0,005 g