B2B Iskanje
0

Trenutno nimate v košarici nobenega artikla.

Trenutno nimate v povpraševanju nobenega artikla.

Product was successfully added to your shopping cart.

Parfumska voda KAFFA

50 ml

Številka artikla: 28K

Na zalogi

Hiter pregled

Parfumska voda KAFFA je parfum, ki ima poseben, čuten in prefinjen vonj. Cvetni toni pomarančnih cvetov in jasmina dajejo čist in svež vonj. Je dišava s prijetno poživljajočo noto, saj v vsaki kapljici skriva svežino pačulija in tople sandlovine.

Cene surovin se spreminjajo dnevno, zato spletna prodaja ni možna. Lahko pa nam pošljete povpraševanje.
 

Podrobnosti

OPIS IZDELKA: Parfumska voda KAFFA je  parfum, ki ima poseben, čuten in in prefinjen vonj. Cvetni toni pomarančnih cvetov in jasmina dajejo čist in svež vonj. Je dišava s prijetno poživljajočo noto, saj v vsaki kapljici skriva svežino pačulija in tople sandlovine.

O podjetju HELAN

Koža je največji človeški organ in nam predstavlja stik z zunanjostjo, ter zaščito pred njo. Preko kože se v naše telo absorbirajo različne snovi, izmenjujeta se ogljikov dioksid in kisik, prav tako pa se preko kože izločajo snovi iz našega telesa. Zato je zelo pomembno, da z izdelki, ki jih izbiramo za nego svoje kože krepimo lastno moč kože in njene sposobnosti. S pravilno nego kože spodbujamo sposobnost regeneracije in vzpostavljanje ravnovesja na našem največjem organu. 

Začetek proizvodnje naravne kozmetike v Helanu iz Genove sega v leto 1976. Filozofija Helan kozmetike je povezovanje narave in človeka v harmonijo, ki spodbujajo dobro splošno počutje. Podjetje Helan pri proizvodnji naravne kozmetike največ truda vlaga v skrbno izbrane surovine s ciljem izboljšanja vitalnosti kože. Surovine so gojene po načelih ekološke pridelave, formulacija sestavin pa poteka pod vodstvom strokovnjakov. Podjetje Helan veliko pozornosti posveča v oblikovanje okolju prijazne embalaže, predvsem takšne, ki prihaja iz trajnostnih virov ali je možna njena predalava oziroma recikliranje. Prav tako podjetje dosega visoke standarde kakovosti, ki so skladni z normami EN ISO 9001 in normami EN ISO 14001 glede ravnanja z okoljem. 

SESTAVINE: ALCOHOL, PARFUM/FRAGRANCE, AQUA/WATER, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, COUMARIN, CINNAMYL ALCOHOL, CITRAL.