B2B Iskanje
0

Trenutno nimate v košarici nobenega artikla.

Trenutno nimate v povpraševanju nobenega artikla.

Product was successfully added to your shopping cart.

1. HLADNE PREDJEDI

Hladna predjed je obrok, ki nam mora zbujati tek, vendar nas ne sme nasititi. Serviramo jo vedno pred juho, ko je naš tek največji.
 • FIŽOLOV NAMAZ S ČESNOM

  10. Avgust, 2023

  Enostaven in okusen recept za fižolov namaz s česnom, ki je bogatega okusa. Popolnoma ga lahko prilagodite svojim željam in okusu, na primer z različnimi vrstami fižola in začimbami. 

 • HLADNA KUMARIČNA JUHA

  28. Julij, 2023

  Pripravili smo vam povsem preprost recept za hladno kumarično juho, ki se odlično prileže v teh vročih poletnih dneh.

 • KREKERJI Z BUČNIMI SEMENI

  16. Maj, 2023

  Krekerji z bučnimi semeni so hrustljav prigrizek, ki vas bo navdušil s svojim okusom in teksturo. Narejeni so iz mešanice mok in dodanimi bučnimi semeni. Pripravite si jih sami doma in uživajte v okusnem in zdravem prigrizku, polnem hranljivih snovi. 

 • POLNJENE RIŽEVE KROGLICE

  31. Marec, 2023

  Polnjene riževe kroglice drugače imenovane Arancini, so okusna italijanska jed, ki izhaja iz Sicilije. Danes smo naše riževe kroglice napolnili z mesnim ragujem, lahko pa si jih napolnite tudi s sirom ali poljubno zelenjavo. Postrežemo jih kot samostojno jed ali kot prilogo. 

 • MEHIŠKA SALSA OMAKA

  31. Marec, 2023

  Sočna in okusna mehiška salsa omaka je zelo hitro pripravljena. Odlična je kot pomaka ali nadev za tortilje, poda se tudi k svinjini, ribam ali piščancu.

 • PROSENI POLPETI

  13. Marec, 2023

  Hrustljavi in zlato zapečeni proseni polpeti so odlični kot priloga ali samostojna jed. Zelo so okusni tako topli kot hladni. K polpetom pa si lahko privoščimo še svežo mešano solato.

 • ZELIŠČNI KRUH

  15. December, 2022

  Odličen rahel in aromatičen zeliščni kruh, ki se poda tako mesnim kot zelenjavnim jedem. Njegov okus vas bo popolnoma očaral.

 • EMPANADE

  29. September, 2022

  Empanade so slastna argentinska jed, ki jo lahko postrežete kadarkoli. Kot predjed ali glavno jed. Polnjene so lahko z različnimi nadevi, ki so lahko prepuščeni tudi vaši domišljiji.

 • VRTNIČNA MARMELADA

  5. Junij, 2022

  Odličen, prefinjen shranek, ki ga lahko uporabimo tudi za posebne priložnosti. Po receptu Katje Kogej.

 • MEDITERANSKA SOLATA Z BULGURJEM

  29. Junij, 2021

  Mediteranska solata z bulgurjem je odlična, lahka in okusna solata. Najbolj se prileže kot osvežilna solata v vročih poletnih dneh. Uživajte v sočni in okusni solati.

 • SALSA Z AVOKADOM

  27. Junij, 2021

  Salsa z avokadom se odlično prileže v toplih poletnih dneh kot manjši obrok ali kot dodatek glavni jedi . Postrežemo s koruznimi tortiljami.

 • SPIRALE IZ RDEČE LEČE Z GAMBERI

  24. Junij, 2021

  Danes je v naši kuhinji zadišalo po okusni morski jedi. Z malo truda smo pripravili izvrstne in zelo okusne spirale iz rdeče leče z gamberi. Preprost, hiter in odličen obrok za vse navdušence morske hrane, ki sta nam pri tem pomagala izvrstna kuharja Leon in Luka kuhata.

Elementi 1 do 12 od 32 skupno

 1. 1
 2. 2
 3. 3