B2B Iskanje
0

Trenutno nimate v košarici nobenega artikla.

Trenutno nimate v povpraševanju nobenega artikla.

Product was successfully added to your shopping cart.

3. JUHE

 • PEČENA BUČNA JUHA

  10. September, 2020

  Pečena bučna juha je odlična juha, ki vas bo pogrela v prihajajočih jesenskih dneh. Okusne buče hokaido v kombinaciji z začimbami dajejo edinstven in bogat okus sami jedi.

 • KREMNA BROKOLIJEVA JUHA

  14. Avgust, 2020

  Kremna brokolijeva juha je gosta in aromatična. Odličen recept za hitro pripravljeno in okusno brokolijevo juho, ki vas bo hitro nasitila.

 • JUHA IZ RDEČE LEČE Z LIMONINIM SOKOM

  9. Junij, 2020

  Juha iz rdeče leče z limoninim sokom je na hitro pripravljena juha. Zelo okusna gosta juha iz rdeče leče vas bo napolnila z energijo za ves dan. Limonin sok in začimbe pa ji dajejo potrebno svežino. 

 • KREMNA JUHA IZ BUČK Z OVSENIMI KOSMIČI

  20. Maj, 2020

  Kremna juha iz bučk z ovsenimi kosmiči je prava izbira za lahek in super okusen obrok. Recept je nastal v sodelovanju z @lukainleonkuhata.

 • PARADIŽNIKOVA JUHA

  3. Januar, 2018

  Paradižnikova juha je svežega in polnega okusa, ki jo lahko postrežemo s popečenim kruhom na olivnem olju in z žličko kisle smetane. Preprosta in hitro pripravljena juhica, ki bo vas bo prijetno pogrela in okrepčala.

 • ZELENJAVNA JUHA S KVINOJO

  5. September, 2017

  Zelenjavna juha s kvinojo je odličen recept za zdravo, domačo zelenjavno juho, ki bo pripravljena v manj kot eni uri. V okusno juho lahko zakuhamo pirine cmočke, ki pa vas bodo dodobra nasitili. 

6 element(ov)