B2B Iskanje
0

Trenutno nimate v košarici nobenega artikla.

Trenutno nimate v povpraševanju nobenega artikla.

Product was successfully added to your shopping cart.

Robčki za zaščito pred komarji ZANZHELAN

15 kos

Številka artikla: 75S

Na zalogi

Hiter pregled

Vlažilni robčki proti komarjem ZANZHELAN z eteričnimi olji andirobe, bazilike, atlaške cedre, palisandra, citronele, sivke, limone in evkaliptusa odvračajo nadležne insekte.

Cene surovin se spreminjajo dnevno, zato spletna prodaja ni možna. Lahko pa nam pošljete povpraševanje.
 

Podrobnosti

OPIS IZDELKA: Vlažilni robčki proti komarjem ZANZHELAN z eteričnimi olji andirobe, bazilike, atlaške cedre, palisandra, citronele, sivke, limone in evkaliptusa odvračajo nadležne insekte. Skupaj z aloe vero kožo ne samo ščitijo ampak tudi hranijo in vlažijo.

NAVODILA ZA UPORABO: Z robčkom nežno prebrišite telo.

Opozorilo: Izogibajte se predelom kot so oči, usta in sluznica. Ob morebitnem stiku z očmi in sluznico sperite z obilo mlačne vode. Naravna zaščita proti pikom in ugrizom insektov, primerna tudi za otroško in občutljivo kožo. Ne vsebuje alkohola in parabenov.

O podjetju HELAN

Koža je največji človeški organ in nam predstavlja stik z zunanjostjo, ter zaščito pred njo. Preko kože se v naše telo absorbirajo različne snovi, izmenjujeta se ogljikov dioksid in kisik, prav tako pa se preko kože izločajo snovi iz našega telesa. Zato je zelo pomembno, da z izdelki, ki jih izbiramo za nego svoje kože krepimo lastno moč kože in njene sposobnosti. S pravilno nego kože spodbujamo sposobnost regeneracije in vzpostavljanje ravnovesja na našem največjem organu. 

Začetek proizvodnje naravne kozmetike v Helanu iz Genove sega v leto 1976. Filozofija Helan kozmetike je povezovanje narave in človeka v harmonijo, ki spodbujajo dobro splošno počutje. Podjetje Helan pri proizvodnji naravne kozmetike največ truda vlaga v skrbno izbrane surovine s ciljem izboljšanja vitalnosti kože. Surovine so gojene po načelih ekološke pridelave, formulacija sestavin pa poteka pod vodstvom strokovnjakov. Podjetje Helan veliko pozornosti posveča v oblikovanje okolju prijazne embalaže, predvsem takšne, ki prihaja iz trajnostnih virov ali je možna njena predalava oziroma recikliranje. Prav tako podjetje dosega visoke standarde kakovosti, ki so skladni z normami EN ISO 9001 in normami EN ISO 14001 glede ravnanja z okoljem. 

SESTAVINE: AQUA/WATER, ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39-B), POLYGLYCERYL-10 LAURATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, SODIUM CITRATE, GLUCOSE, MENTHYL LACTATE, CITRIC ACID, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) FLOWER OIL, CEDRUS ATLANTICA (CEDARWOOD) BARK OIL, PELARGONIUM GRAVEOLENS (GERANIUM) LEAVES OIL, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, CARAPA GUYANENSIS (ANDIROBA) SEED OIL, EUCALYPTUS GLOBULUS (EUCALYPTOL) LEAF OIL, CYMBOPOGON NARDUS (CITRONELLA) OIL, CITRUS LIMON (LEMON) PEEL OIL, ANIBA ROSAEODORA (ROSEWOOD) WOOD OIL, OCIMUM TENUIFLORUM (HOLY BASIL) LEAVES OIL, GLUCOSE OXIDASE, LACTOPEROXIDASE, LINALOOL, CITRONELLOL, GERANIOL, CITRAL, LIMONENE. TESSUTO 100% EKOLOŠKI BOMBAŽ* BIORAZGRADLJIVO