B2B Iskanje
0

Trenutno nimate v košarici nobenega artikla.

Trenutno nimate v povpraševanju nobenega artikla.

Product was successfully added to your shopping cart.

Nežen detergent za perilo BOLLICINE BIO

1000 mL

Številka artikla: 36B

Na zalogi

Hiter pregled

Nežen detergent za perilo BOLLICINE je bil zasnovan posebej za nežno dojenčkovo kožo. Izdelek je narejen iz kioži in okolju prijaznih sestavin in ne vsebuje SLS in SLES.

Ker se cene surovin spreminjajo dnevno,  direktna spletna prodaja ni možna. Prosimo vas, da nam pošljete povpraševanje.
Prav tako vse surovine niso vedno na razpolago za takojšnjo dobavo, zato vas bomo o dobavnem roku obvestili po potrdivi naše ponudbe.

 

Podrobnosti

OPIS IZDELKA: Nežen detergent za perilo BOLLICINE je bil zasnovan posebej za nežno dojenčkovo kožo. Izdelek je narejen iz koži in okolju prijaznih sestavin in ne vsebuje SLS in SLES. Detergent zmanjšuje površinsko  napetost vode, kar pomaga pri odstranjevanju umazanije in madežev, zaradi naravnih in biorazgradljivih sestavin ter izvlečkom aloe vera pa ne draži kože.

NAVODILA ZA UPORABO: Detergent je namenjen tako ročnemu kot strojnemu pranju perila in je še posebej primeren za pranje perila dojenčkov in ljudi z občutljivo kožo. Opozorilo: Shranjujte izven dosega otrok. Ročno pranje: Perilo približno 10 min namakajte v čisti vodi, v katero ste dodali primerno količino detergenta. Perilo nato temeljito izperite in posušite. Pri pranju upoštevajte priporočene temperature za pranje. Strojno pranje: Vlijte ustrezno količino detergenta v za to namenjen razdelek v pralnem stroju in izberite željen pralni cikel. 

Opozorilo: Ni za oralno uporabo. Ob primeru zaužitja o tem nemudoma obvestite zdravnika. Izogibajte se stiku z očmi. Če izdelek pride v stik z očmi, jih nemudoma sperite z obilico mlačne vode.

O podjetju HELAN

Koža je največji človeški organ in nam predstavlja stik z zunanjostjo, ter zaščito pred njo. Preko kože se v naše telo absorbirajo različne snovi, izmenjujeta se ogljikov dioksid in kisik, prav tako pa se preko kože izločajo snovi iz našega telesa. Zato je zelo pomembno, da z izdelki, ki jih izbiramo za nego svoje kože krepimo lastno moč kože in njene sposobnosti. S pravilno nego kože spodbujamo sposobnost regeneracije in vzpostavljanje ravnovesja na našem največjem organu. 

Začetek proizvodnje naravne kozmetike v Helanu iz Genove sega v leto 1976. Filozofija Helan kozmetike je povezovanje narave in človeka v harmonijo, ki spodbujajo dobro splošno počutje. Podjetje Helan pri proizvodnji naravne kozmetike največ truda vlaga v skrbno izbrane surovine s ciljem izboljšanja vitalnosti kože. Surovine so gojene po načelih ekološke pridelave, formulacija sestavin pa poteka pod vodstvom strokovnjakov. Podjetje Helan veliko pozornosti posveča v oblikovanje okolju prijazne embalaže, predvsem takšne, ki prihaja iz trajnostnih virov ali je možna njena predalava oziroma recikliranje. Prav tako podjetje dosega visoke standarde kakovosti, ki so skladni z normami EN ISO 9001 in normami EN ISO 14001 glede ravnanja z okoljem. 

SESTAVINE: AQUA/WATER, SODIUM COCO-SULFATE, POTASSIUM COCOATE, HEPTYL GLUCOSIDE, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, GLYCERIN*, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT*, XANTHAN GUM, BENZYL ALCOHOL, GLYCERYL UNDECYLENATE, GLYCERYL CAPRYLATE, PARFUM/FRAGRANCE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, CITRONELLOL, GERANIOL, LINALOOL.