B2B Iskanje
0

Trenutno nimate v košarici nobenega artikla.

Trenutno nimate v povpraševanju nobenega artikla.

Product was successfully added to your shopping cart.

O nas

 

V podjetju Bufo Eko d.o.o. se ukvarjamo s proizvodnjo, predelavo, veleprodajo in maloprodajo kakovostnih izdelkov iz kontrolirane ekološke pridelave. Naši družbi želimo ponuditi izdelke, ki so pomembni za zdrav način življenja. Zdrava prehrana je poleg gibanja osnova za zdrav način življenja zato smo se odločili, da vam ponudimo izdelke iz kontrolirane ekološke pridelave. Kot zagotovilo kakovosti imamo ekološki certifikat, s katerim dokazujemo, da smo kontrolirani s strani pristojnih inštitucij in zagotavljamo neoporečnost naših proizvodov.

 
 
Bufo prostori
 


Naši Ekološki izdelki

Ekološka pridelava je okolju prijazna, spoštuje naravne sisteme in cikle. Ekološka prehrana prispeva k visoki ravni biotske raznovrstnosti ter odgovorno izkorišča energijo in naravne vire. Spoštuje stroge standarde dobrega počutja živali in zlasti zadovoljuje vrstno-specifične vedenjske potrebe živali.

Pri ekološkem kmetijstvu uporablja naravne snovi in postopke, ki ne škodujejo okolju, zdravju ljudi in rastlin, ali zdravju in dobremu počutju živali. Pri pridelavi ekoloških izdelkov si prizadevamo za pridelavo visoko kakovostnih proizvodov. Kot zagotovilo kakovosti imamo ekološki certifikat, s katerim dokazujemo, da smo kontrolirani s strani pristojnih inštitucij in zagotavljamo neoporečnost naših proizvodov.

V našem bogatem BIO asortimentu boste našli ekološke izdelke iz vseh prehranskih segmentov v različnih pakiranjih, ki vam omogočajo pestro izbiro glede na vaše potrebe.