B2B Iskanje
0

Trenutno nimate v košarici nobenega artikla.

Trenutno nimate v povpraševanju nobenega artikla.

Product was successfully added to your shopping cart.

Čistilni gel HIDRATA JALURONICO

30 mL

Številka artikla: 09GE

Na zalogi

Hiter pregled

Helanov nežni čistilni gel HIDRATA JALURONICO učinkovito odstranjuje nečistoče, tako, da odstranjuje odmrle celice in spodbuja nastanek novih.

Ker se cene surovin spreminjajo dnevno,  direktna spletna prodaja ni možna. Prosimo vas, da nam pošljete povpraševanje.

Prav tako surovine niso vedno na razpolago za takojšnjo dobavo, zato vas bomo o dobavnem roku obvestili po potrdivi naše ponudbe.

 

Podrobnosti

OPIS IZDELKA:  Helanov nežni čistilni gel HIDRATA JALURONICO učinkovito odstranjuje nečistoče, tako, da odstranjuje odmrle celice in spodbuja nastanek novih. Koža je po čiščenju bolj gladka, tonirana in sijoča. Sestavine, ki jih vsebuje niso agresivne in ne dražijo še tako občutljive kože.

Koža se nenehno obnavlja. Ciklus obnavljanja kože poteka tako, da se stare poroženele celice odstranijo in dajejo prostor novim mladim celicam. S pilingom kože ta proces pospešujemo, saj na tak način lahko spodbudimo hitrejšo obnovo površine kože.

NAVODILA ZA UPORABO: Čistilni gel nanesite na obraz, vrat in dekolte, pri čemer se izogibajte očesnemu predelu. Nežno vmasirajte in pustite nekaj minut. Nato nežno sperite.

O podjetju HELAN

Koža je največji človeški organ in nam predstavlja stik z zunanjostjo, ter zaščito pred njo. Preko kože se v naše telo absorbirajo različne snovi, izmenjujeta se ogljikov dioksid in kisik, prav tako pa se preko kože izločajo snovi iz našega telesa. Zato je zelo pomembno, da z izdelki, ki jih izbiramo za nego svoje kože krepimo lastno moč kože in njene sposobnosti. S pravilno nego kože spodbujamo sposobnost regeneracije in vzpostavljanje ravnovesja na našem največjem organu. 

Začetek proizvodnje naravne kozmetike v Helanu iz Genove sega v leto 1976. Filozofija Helan kozmetike je povezovanje narave in človeka v harmonijo, ki spodbujajo dobro splošno počutje. Podjetje Helan pri proizvodnji naravne kozmetike največ truda vlaga v skrbno izbrane surovine s ciljem izboljšanja vitalnosti kože. Surovine so gojene po načelih ekološke pridelave, formulacija sestavin pa poteka pod vodstvom strokovnjakov. Podjetje Helan veliko pozornosti posveča v oblikovanje okolju prijazne embalaže, predvsem takšne, ki prihaja iz trajnostnih virov ali je možna njena predalava oziroma recikliranje. Prav tako podjetje dosega visoke standarde kakovosti, ki so skladni z normami EN ISO 9001 in normami EN ISO 14001 glede ravnanja z okoljem. 

SESTAVINE: AQUA/WATER, CARNITINE PCA, GLYCERIN, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, SODIUM HYALURONATE, SODIUM CITRATE, GLUCOSE, PARFUM/FRAGRANCE, POLYGLYCERYL-10 ISOSTEARATE, XANTHAN GUM, CITRIC ACID, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, SODIUM DILAURAMIDOGLUTAMIDE LYSINE, LACTOBACILLUS, COCOS NUCIFERA (COCONUT) FRUIT EXTRACT, LACTOPEROXIDASE, GLUCOSE OXIDASE.