B2B Iskanje
0

Trenutno nimate v košarici nobenega artikla.

Trenutno nimate v povpraševanju nobenega artikla.

Product was successfully added to your shopping cart.

Deodorant v kremi EMOZIONE BLU

50 mL

Številka artikla: 27EB

Na zalogi

Hiter pregled

Z uporabo deodoranta v kremi EMOZIONE BLU se izognemo nastanku neprijetnega vonja in mikroorganizmom, ki so odgovorni za nastanek znoja.

Cene surovin se spreminjajo dnevno, zato spletna prodaja ni možna. Lahko pa nam pošljete povpraševanje.
 

Podrobnosti

OPIS IZDELKA: Z uporabo deodoranta v kremi EMOZIONE BLU se izognemo nastanku neprijetnega vonja in mikroorganizmom, ki so odgovorni za nastanek znoja. Ne draži kože, obeenem pa ščiti občutljivo kožo ter spoštuje in ohranja njen naravni pH.

NAVODILA ZA UPORABO: Na očiščeno kožo nanesite fino plast kreme na področja, ki so nagnjena k znojenju.

O podjetju HELAN

Koža je največji človeški organ in nam predstavlja stik z zunanjostjo, ter zaščito pred njo. Preko kože se v naše telo absorbirajo različne snovi, izmenjujeta se ogljikov dioksid in kisik, prav tako pa se preko kože izločajo snovi iz našega telesa. Zato je zelo pomembno, da z izdelki, ki jih izbiramo za nego svoje kože krepimo lastno moč kože in njene sposobnosti. S pravilno nego kože spodbujamo sposobnost regeneracije in vzpostavljanje ravnovesja na našem največjem organu. 

Začetek proizvodnje naravne kozmetike v Helanu iz Genove sega v leto 1976. Filozofija Helan kozmetike je povezovanje narave in človeka v harmonijo, ki spodbujajo dobro splošno počutje. Podjetje Helan pri proizvodnji naravne kozmetike največ truda vlaga v skrbno izbrane surovine s ciljem izboljšanja vitalnosti kože. Surovine so gojene po načelih ekološke pridelave, formulacija sestavin pa poteka pod vodstvom strokovnjakov. Podjetje Helan veliko pozornosti posveča v oblikovanje okolju prijazne embalaže, predvsem takšne, ki prihaja iz trajnostnih virov ali je možna njena predalava oziroma recikliranje. Prav tako podjetje dosega visoke standarde kakovosti, ki so skladni z normami EN ISO 9001 in normami EN ISO 14001 glede ravnanja z okoljem. 

SESTAVINE: INGREDIENTS: AQUA/WATER, CETEARYL ALCOHOL, DISTEAROYLETHYL HYDROXYETHYLMONIUM METHOSULFATE, TRIETHYL CITRATE, ZINC RICINOLEATE, MORINGA OLEIFERA SEED EXTRACT, GLYCERYL CAPRYLATE, PARFUM/FRAGRANCE, TOCOPHERYL ACETATE, GLYCERYL LAURATE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, LIMONENE, LINALOOL, CITRAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, HYDROXYCITRONELLAL, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, GERANIOL.