B2B Iskanje
0

Trenutno nimate v košarici nobenega artikla.

Trenutno nimate v povpraševanju nobenega artikla.

Product was successfully added to your shopping cart.

Intimno milo IGIENE INTIMA BIO

200 ml

Številka artikla: 35DN

Na zalogi

Hiter pregled

BIO Intimno milo IGIENE INTIMA je osvežujoč izdelek, ki vsebuje nežno čistilno milo na rastlinski osnovi in ne spreminja naravno pH vrednost, ki vzdržuje fiziološko ravnovesje intimnih delov. Zahvaljujoč skrbno izbranim sestavinam, ki vsebujejo flavonoide, brusnico, lapacho, propolis in ratanhijo, milo za intimno nego preprečuje pordečenje in draženje intimnih delov, hkrati pa daje prijeten občutek svežine.

Ker se cene surovin spreminjajo dnevno,  direktna spletna prodaja ni možna. Prosimo vas, da nam pošljete povpraševanje.

Prav tako surovine niso vedno na razpolago za takojšnjo dobavo, zato vas bomo o dobavnem roku obvestili po potrdivi naše ponudbe.

 

Podrobnosti

OPIS IZDELKA: Milo za intimno nego IGIENE INTIMA je osvežujoč izdelek ki vsebuje nežno čistilno milo na rastlinski osnovi in ne spreminja naravno pH vrednost, ki vzdržuje fiziološko ravnovesje intimnih delov. Zahvaljujoč skrbno izbranim sestavinam, ki vsebujejo flavonoide, brusnico, lapacho, propolis in ratanhijo, milo za intimno nego preprečuje pordečenje in draženje intimnih delov, hkrati pa daje prijeten občutek svežine.

NAVODILA ZA UPORABO: Nanesite majhno količino intimnega mila, nežno spenite in nato dobro sperite. Samo za zunanjo uporabo.

O podjetju HELAN

Koža je največji človeški organ in nam predstavlja stik z zunanjostjo, ter zaščito pred njo. Preko kože se v naše telo absorbirajo različne snovi, izmenjujeta se ogljikov dioksid in kisik, prav tako pa se preko kože izločajo snovi iz našega telesa. Zato je zelo pomembno, da z izdelki, ki jih izbiramo za nego svoje kože krepimo lastno moč kože in njene sposobnosti. S pravilno nego kože spodbujamo sposobnost regeneracije in vzpostavljanje ravnovesja na našem največjem organu. 

Začetek proizvodnje naravne kozmetike v Helanu iz Genove sega v leto 1976. Filozofija Helan kozmetike je povezovanje narave in človeka v harmonijo, ki spodbujajo dobro splošno počutje. Podjetje Helan pri proizvodnji naravne kozmetike največ truda vlaga v skrbno izbrane surovine s ciljem izboljšanja vitalnosti kože. Surovine so gojene po načelih ekološke pridelave, formulacija sestavin pa poteka pod vodstvom strokovnjakov. Podjetje Helan veliko pozornosti posveča v oblikovanje okolju prijazne embalaže, predvsem takšne, ki prihaja iz trajnostnih virov ali je možna njena predalava oziroma recikliranje. Prav tako podjetje dosega visoke standarde kakovosti, ki so skladni z normami EN ISO 9001 in normami EN ISO 14001 glede ravnanja z okoljem. 

O liniji IGIENE INTIMA

Higiena intimnih delov je pomemben element dobrega počutja vsake ženske in zato zahteva posebno previdnost pri izbiri izdelkov za nego in zaščito. Helanovi izdelki za nego so nežni in učinkovito odstranijo nečistoče, pri tem pa ne vplivajo na naravni pH in s tem fiziološko ravnovesje intimnih delov.

SESTAVINE: AQUA/WATER, COCO-GLUCOSIDE, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, COCOAMIDOPROPYL BETAINE, GLYCERIN, CITRIC ACID, TABEBUIA AVELLANEDAE BARK EXTRACT, KRAMERIA TRIANDRA (RHATANY) ROOT EXTRACT, PROPOLIS CERA (PROPOLIS VAX) EXTRACT, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) PROTEIN*, ROSA DAMASCENA FLOWER DISTILLIED WATER*, ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39-B), XANTHAN GUM, PARFUM/FRARANCE, SODIUM CITRATE, GLUCOSE, SODIUM LAUROAMPHOACETATE, MENTHOL, MALTODEXTRIN, VACCINIUM MACROCARPON (CRANBERRY) FRUIT EXTRACT, LACTOBACILLUS, COCOS NUCIFERA (COCONUT) FRUIT EXTRACT, SODIUM CHLORIDE, SILICA, LACTOPEROXIDASE, GLUCOSE OXIDASE.

*iz ekološke pridelave