B2B Iskanje
0

Trenutno nimate v košarici nobenega artikla.

Trenutno nimate v povpraševanju nobenega artikla.

Product was successfully added to your shopping cart.

Koruza v zrnju BIO

25kg

Številka artikla: 10200

Na zalogi

25kg

Hiter pregled

Zrna (lat. Zea Mays) koruze so okusno, brezglutensko živilo, ki se jih lahko uporablja na najrazličnejše načine. Od kuhanja do peke, mletja v moko in zdrob za pripravo polente. Koruza je izredno priljubljeno živilo, ki nam ponuja vsestransko uporabo. 

Ker se cene surovin spreminjajo dnevno,  direktna spletna prodaja ni možna. Prosimo vas, da nam pošljete povpraševanje.

Prav tako surovine niso vedno na razpolago za takojšnjo dobavo, zato vas bomo o dobavnem roku obvestili po potrdivi naše ponudbe.

 

Podrobnosti

OSNOVNI PODATKI: Koruza (lat. Zea mays) spada med enoletna žita, ki prihajajo k nam iz daljne Amerike. Zaradi svojega obilnega pridelka in seveda kaloričnosti in okusa, je v preteklosti iz naših polj v dobršni količini izpodrinila ajdo. Zrna koruze so okusno, brezglutensko živilo, ki se jih lahko uporablja na najrazličnejše načine. Od kuhanja do peke, mletja v moko in zdrob za pripravo polente. Koruza je izredno priljubljeno živilo, ki nam ponuja vsestransko uporabo.

UPORABA: Koruzo v zrnju se lahko uporablja za kuhanje do peko, mletje v moko in zdrob za pripravo polente.

PRIPRAVA IN SHRANJEVANJE: Po odprtju izdelek dobro zaprite, hranite na suhem, hladnem in temnem mestu, saj tako izdelek ohrani svojo kvaliteto tudi po odprtju.

Sestavine: Koruza v zrnju

Ne vsebuje alergenov. 

Kljub temu, da sama surovina ne vsebuje alergenov, pa osebe z alergijami, še posebno na gluten, opozarjamo, da morajo pred odprtjem embalažo temeljito očistiti.

Povprečna hranilna vrednost na 100g:

Energijska vrednost 1484 KJ / 354 kcal
Maščobe 3g
- od tega nasičene maščobe   
0g
Ogljikovi hidrati 65,5g
- od tega sladkorji 1,5g
Prehranske vlaknine 9,2g
Beljakovine 9,2g
Sol 0,02g