B2B Iskanje
0

Trenutno nimate v košarici nobenega artikla.

Trenutno nimate v povpraševanju nobenega artikla.

Product was successfully added to your shopping cart.

Koruzna moka BIO

25kg

Številka artikla: 11150

Na zalogi

25kg

Hiter pregled

Grobo mleta BIO Koruzna moka BUFO ORGANIC  je pridobljena z mletjem koruznih zrn, njena uporaba pa je vsestranska. BIO koruzna moka se v kombinaciji z drugo moko uporablja pri peki kruha, tortilj, peciva, sladic, palačink. Primerna je tudi za pripravo mlečnih jedi in paniranje.

Ker se cene surovin spreminjajo dnevno,  direktna spletna prodaja ni možna. Prosimo vas, da nam pošljete povpraševanje.
Prav tako surovine niso vedno na razpolago za takojšnjo dobavo, zato vas bomo o dobavnem roku obvestili po potrdivi naše ponudbe.

 

 

Podrobnosti

OSNOVNI PODATKI: Koruza (lat. Zea mays) spada med enoletna žita, ki prihajajo k nam iz daljne Amerike. Zaradi svojega obilnega pridelka in seveda kaloričnosti in okusa, je v preteklosti iz naših polj v dobršni količini izpodrinila ajdo. Zrna koruze so okusno, brezglutensko živilo, ki se jih lahko uporablja na najrazličnejše načine. Grobo mleta BIO Koruzna moka je pridobljena z mletjem koruznih zrn, njena uporaba pa je vsestranska. 

UPORABA: Grobo mleta BIO Koruzna moka se v kombinaciji z drugo moko uporablja za peko  kruha, lahko pa jo dodajamo tudi k drugim mokam za pripravo tortilj, peciva, sladic, mlečnih jedi ali paniranje. 

PRIPRAVA IN SHRANJEVANJE: Po odprtju izdelek dobro zaprite, hranite na suhem, hladnem in temnem mestu, saj tako izdelek ohrani svojo kvaliteto tudi po odprtju.

Sestavine: koruza iz kontrolirane ekološke pridelave.

Lahko vsebuje sledi: pšenice, glutena in rži.

Povprečna hranilna vrednost na 100g:

Energijska vrednost 1511 KJ / 361 kcal
Maščobe 3,9g
- od tega nasičene maščobe  
0,5g
Ogljikovi hidrati 69,6g
- od tega sladkorji 0,6g
Prehranske vlaknine 7,3g
Beljakovine 6,9g
Sol <0,1g