B2B Iskanje
0

Trenutno nimate v košarici nobenega artikla.

Trenutno nimate v povpraševanju nobenega artikla.

Product was successfully added to your shopping cart.

Losjon po britju EMOZIONE BLU

100 mL

Številka artikla: 50DEB

Na zalogi

Hiter pregled

Losjon po britju EMOZIONE BLU pomaga pomiriti kožo, hkrati pa kožo osveži in uravnovesi.

Ker se cene surovin spreminjajo dnevno,  direktna spletna prodaja ni možna. Prosimo vas, da nam pošljete povpraševanje.

Prav tako surovine niso vedno na razpolago za takojšnjo dobavo, zato vas bomo o dobavnem roku obvestili po potrdivi naše ponudbe.

 

Podrobnosti

OPIS IZDELKA: Britje lahko povzroči draženje in pordelost kože. Losjon po britju EMOZIONE BLU pomaga pomiriti kožo, hkrati pa kožo osveži in uravnovesi. Losjon je obogaten z ekskluzivno mešanico dragocenih izvlečkov ginko bilobe in ginsenga.

NAVODILA ZA UPORABO: Po britju nanesite na obraz.

O podjetju HELAN

Koža je največji človeški organ in nam predstavlja stik z zunanjostjo, ter zaščito pred njo. Preko kože se v naše telo absorbirajo različne snovi, izmenjujeta se ogljikov dioksid in kisik, prav tako pa se preko kože izločajo snovi iz našega telesa. Zato je zelo pomembno, da z izdelki, ki jih izbiramo za nego svoje kože krepimo lastno moč kože in njene sposobnosti. S pravilno nego kože spodbujamo sposobnost regeneracije in vzpostavljanje ravnovesja na našem največjem organu. 

Začetek proizvodnje naravne kozmetike v Helanu iz Genove sega v leto 1976. Filozofija Helan kozmetike je povezovanje narave in človeka v harmonijo, ki spodbujajo dobro splošno počutje. Podjetje Helan pri proizvodnji naravne kozmetike največ truda vlaga v skrbno izbrane surovine s ciljem izboljšanja vitalnosti kože. Surovine so gojene po načelih ekološke pridelave, formulacija sestavin pa poteka pod vodstvom strokovnjakov. Podjetje Helan veliko pozornosti posveča v oblikovanje okolju prijazne embalaže, predvsem takšne, ki prihaja iz trajnostnih virov ali je možna njena predalava oziroma recikliranje. Prav tako podjetje dosega visoke standarde kakovosti, ki so skladni z normami EN ISO 9001 in normami EN ISO 14001 glede ravnanja z okoljem. 

SESTAVINE: AQUA/WATER, ALCOHOL, POLYGLYCERYL-10 LAURATE, PARFUM/FRAGRANCE, MENTHYL LACTATE, GLYCERIN, PANAX GINSENG ROOT EXTRACT, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, LIMONENE, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, HYDROXYCITRONELLAL, CITRAL, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, GERANIOL.