B2B Iskanje
0

Trenutno nimate v košarici nobenega artikla.

Trenutno nimate v povpraševanju nobenega artikla.

Product was successfully added to your shopping cart.

Mandljevo in arganovo olje LINEA MAMMA BIO

200 ml

Številka artikla: 38O

Na zalogi

Hiter pregled

Ekološko mandljevo in arganovo olje za telo iz linije LINEA MAMMAMandljevo olje ima negovalne in zaščitne lastnosti in je primerno tudi za zelo občutljivo kožo malčkov. Arganovo olje ima regenerativno delovanje zahvaljujoč visoki vsebnosti nenasičenih maščobnih kislin (omega-3 in omega-6). Poleg tega vsebuje številne vitamine, ki so temeljna podpora pri obnovi kože.

Ker se cene surovin spreminjajo dnevno,  direktna spletna prodaja ni možna. Prosimo vas, da nam pošljete povpraševanje.

Prav tako surovine niso vedno na razpolago za takojšnjo dobavo, zato vas bomo o dobavnem roku obvestili po potrdivi naše ponudbe.

 

Podrobnosti

OPIS IZDELKA: Ekološko mandljevo in arganovo olje za telo iz linije LINEA MAMMAMandljevo olje ima negovalne in zaščitne lastnosti in je primerno tudi za zelo občutljivo kožo malčkov. Arganovo olje ima regenerativno delovanje zahvaljujoč visoki vsebnosti nenasičenih maščobnih kislin (omega-3 in omega-6). Poleg tega vsebuje številne vitamine, ki so temeljna podpora pri obnovi kože.

NAVODILA ZA UPORABO:Nežna masaža mandljevega in arganovega olja bo zmerno sprostila mišično napetost in odgnala utrujenost. Izdelek ima lahko teksturo in primeren za masažo, obenem pa kožo navlaži. Priporoča se uporaba po trebuhu, prsih, pasu in stegnih.

O podjetju HELAN

Koža je največji človeški organ in nam predstavlja stik z zunanjostjo, ter zaščito pred njo. Preko kože se v naše telo absorbirajo različne snovi, izmenjujeta se ogljikov dioksid in kisik, prav tako pa se preko kože izločajo snovi iz našega telesa. Zato je zelo pomembno, da z izdelki, ki jih izbiramo za nego svoje kože krepimo lastno moč kože in njene sposobnosti. S pravilno nego kože spodbujamo sposobnost regeneracije in vzpostavljanje ravnovesja na našem največjem organu. 

Začetek proizvodnje naravne kozmetike v Helanu iz Genove sega v leto 1976. Filozofija Helan kozmetike je povezovanje narave in človeka v harmonijo, ki spodbujajo dobro splošno počutje. Podjetje Helan pri proizvodnji naravne kozmetike največ truda vlaga v skrbno izbrane surovine s ciljem izboljšanja vitalnosti kože. Surovine so gojene po načelih ekološke pridelave, formulacija sestavin pa poteka pod vodstvom strokovnjakov. Podjetje Helan veliko pozornosti posveča v oblikovanje okolju prijazne embalaže, predvsem takšne, ki prihaja iz trajnostnih virov ali je možna njena predalava oziroma recikliranje. Prav tako podjetje dosega visoke standarde kakovosti, ki so skladni z normami EN ISO 9001 in normami EN ISO 14001 glede ravnanja z okoljem. 

O liniji LINEA MAMMA

Linija izdelkov LINEA MAMMA je bila oblikovana tako, da kožo pomaga prilagoditi na spremembe, ki so povezane z nosečnostjo in dojenjem. Podjetje Helan je varnost izdelkov postavilo na prvo mesto in skrbno izbralo surovine, ki predstavljajo kakršnokoli tveganje za bodočo mamico ali plod. Prav tako so pri izdelavi formul natančno preučili in uskladili sinergetske učinke sestavin. Popolna linija izdelov LINEA MAMMA z najsodobnejšimi formulami preprečuje in zmanjšuje nastajanje madežev, ki se pojavljajo v nosečnosti, obenem pa kožo obnavljajo in pomirjajo.

 

SESTAVINE: GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL*, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL*, PARFUM/FRAGRANCE, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, TOCOPHEROL, CITRONELLOL, GERANIOL.