B2B Iskanje
0

Trenutno nimate v košarici nobenega artikla.

Trenutno nimate v povpraševanju nobenega artikla.

Product was successfully added to your shopping cart.

Mehčalec za perilo Bollicine BIO

500 mL

Številka artikla: 36A

Na zalogi

Hiter pregled

Mehčalec za perilo BOLLICINE s sokom aloe vere obnavlja tekstilna vlakna in pomaga pri odstranjevanju vodnega kamna ter preprečuje statičnost. Po uporabi je preilo mehko in sveže. 

Cene surovin se spreminjajo dnevno, zato spletna prodaja ni možna. Lahko pa nam pošljete povpraševanje.
 

Podrobnosti

OPIS IZDELKA: Mehčalec za perilo BOLLICINE s sokom aloe vere obnavlja tekstilna vlakna in pomaga pri odstranjevanju vodnega kamna ter preprečuje statičnost. Po uporabi je preilo mehko in sveže. Mehčalec je narejen iz biološko razgradljivih sestavin in ne vsebuje SLS in SLES. 

NAVODILA ZA UPORABO: Ročno pranje: Perilo temeljito operite in jih približno 10 minut namakajte v hladni vodi. Priporočljiva količina: 15 mL izdelka/10 L vode. Strojno pranje: Primerno količino mehčalca vlijte v za to namenjen razdelek v pralnem stroju in nastavite željeni pralni cikel. Priporočena količina: 15 mL/4,5 kg perila.

O podjetju HELAN

Koža je največji človeški organ in nam predstavlja stik z zunanjostjo, ter zaščito pred njo. Preko kože se v naše telo absorbirajo različne snovi, izmenjujeta se ogljikov dioksid in kisik, prav tako pa se preko kože izločajo snovi iz našega telesa. Zato je zelo pomembno, da z izdelki, ki jih izbiramo za nego svoje kože krepimo lastno moč kože in njene sposobnosti. S pravilno nego kože spodbujamo sposobnost regeneracije in vzpostavljanje ravnovesja na našem največjem organu. 

Začetek proizvodnje naravne kozmetike v Helanu iz Genove sega v leto 1976. Filozofija Helan kozmetike je povezovanje narave in človeka v harmonijo, ki spodbujajo dobro splošno počutje. Podjetje Helan pri proizvodnji naravne kozmetike največ truda vlaga v skrbno izbrane surovine s ciljem izboljšanja vitalnosti kože. Surovine so gojene po načelih ekološke pridelave, formulacija sestavin pa poteka pod vodstvom strokovnjakov. Podjetje Helan veliko pozornosti posveča v oblikovanje okolju prijazne embalaže, predvsem takšne, ki prihaja iz trajnostnih virov ali je možna njena predalava oziroma recikliranje. Prav tako podjetje dosega visoke standarde kakovosti, ki so skladni z normami EN ISO 9001 in normami EN ISO 14001 glede ravnanja z okoljem. 

SESTAVINE: AQUA/WATER, CETEARYL ALCOHOL, DISTEAROYLETHYL HYDROXYETHYLMONIUM METHOSULFATE, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT*, BENZYL ALCOHOL, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, GLYCERYL UNDECYLENATE, GLYCERYL CAPRYLATE, PARFUM/FRAGRANCE, HYDROLYZED RICE PROTEIN, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, CITRONELLOL, GERANIOL, LINALOOL.

*iz ekološke pridelave