B2B Iskanje
0

Trenutno nimate v košarici nobenega artikla.

Trenutno nimate v povpraševanju nobenega artikla.

Product was successfully added to your shopping cart.

Olje za odstranjevanje naglavnih uši OCCHIO

100ml

Številka artikla: 37O

Na zalogi

Hiter pregled

Olje za odstranjevanje uši OCCHIO PIDOCCHIO vsebuje rastlinske učinkovine sivke, andirobe in neema, ki skupaj zavirajo življenski cikel uši in preprečujejo njihovo razmnoževanje.

Ker se cene surovin spreminjajo dnevno,  direktna spletna prodaja ni možna. Prosimo vas, da nam pošljete povpraševanje.

Prav tako surovine niso vedno na razpolago za takojšnjo dobavo, zato vas bomo o dobavnem roku obvestili po potrdivi naše ponudbe.

 

Podrobnosti

OPIS IZDELKA: Olje za odstranjevanje uši OCCHIO PIDOCCHIO vsebuje rastlinske učinkovine sivke, andirobe in neema, ki skupaj zavirajo življenski cikel uši in preprečujejo njihovo razmnoževanje. Olje za odstranjevanje uši vsebuje mešanico rastlinskih olj, ki so nežni do otrokovega lasišča in hkrati neusmiljeni do zajedalcev. Sivka, andiroba in neem zavirajo respiracijo uši in preprečuejjo razmnoževanje. Zahvaljujoč svojemu mehanskemu delovanju se uši ne morejo oprijeti las in lasišča, tako jih je lažje odstraniti. 

NAVODILA ZA UPORABO: Ob pojavu uši temeljito preglejte lasišče vsem družinskim članom. Pred uporabo s pregrinjalom ali brisačo zaščitite ramena. Olje enakomerno nanesite na celotno lasišče, še posebej okoli vratu in ušes ter ga vmasirajte v lasišče. Pustite delovati 15 min, nato pa glavo operite s šamponom za odstranjevanje uši. Temeljito sperite in ponovite. S pomočjo glavnička mehansko odstranite uši in ličinke. Začnite pri lasišču in se pomikajte proti konicam las. Glavniček vsakič očistite s kosmom vate. Lasišče preverjajte dnevno in ponavljajte tretma, dokler uši popolnoma ne izginejo. Izdelek shranjujte izven dosega otrok. Samo za zunanjo uporabo. Izogibajte se stiku z očmi in sluznico. V primeru kontakta oči. oz. sluznico temeljito izperite z mlačno vodo. Opozorila: Samo za zunanjo uporabo. 

O podjetju HELAN

Koža je največji človeški organ in nam predstavlja stik z zunanjostjo, ter zaščito pred njo. Preko kože se v naše telo absorbirajo različne snovi, izmenjujeta se ogljikov dioksid in kisik, prav tako pa se preko kože izločajo snovi iz našega telesa. Zato je zelo pomembno, da z izdelki, ki jih izbiramo za nego svoje kože krepimo lastno moč kože in njene sposobnosti. S pravilno nego kože spodbujamo sposobnost regeneracije in vzpostavljanje ravnovesja na našem največjem organu. 

Začetek proizvodnje naravne kozmetike v Helanu iz Genove sega v leto 1976. Filozofija Helan kozmetike je povezovanje narave in človeka v harmonijo, ki spodbujajo dobro splošno počutje. Podjetje Helan pri proizvodnji naravne kozmetike največ truda vlaga v skrbno izbrane surovine s ciljem izboljšanja vitalnosti kože. Surovine so gojene po načelih ekološke pridelave, formulacija sestavin pa poteka pod vodstvom strokovnjakov. Podjetje Helan veliko pozornosti posveča v oblikovanje okolju prijazne embalaže, predvsem takšne, ki prihaja iz trajnostnih virov ali je možna njena predalava oziroma recikliranje. Prav tako podjetje dosega visoke standarde kakovosti, ki so skladni z normami EN ISO 9001 in normami EN ISO 14001 glede ravnanja z okoljem. 

SESTAVINE: SHEA BUTTER ETHYL ESTERS, ETHYLHEXYL COCOATE, CANOLA OIL, OLUS OIL, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, CARAPA GUAIANENSIS SEED OIL*, MELIA AZADIRACHTA (NEEM) LEAF EXTRACT, CITRUS GRANDIS (GRAPEFRUIT) PEEL OIL, LAVANDULA HYBRIDA OIL, MELALEUCA ALTERNIFOLIA (TEA TREE) LEAF OIL*, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) SEED OIL*, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, LIMONENE, LINALOOL. * iz ekološke pridelave