B2B Iskanje
0

Trenutno nimate v košarici nobenega artikla.

Trenutno nimate v povpraševanju nobenega artikla.

Product was successfully added to your shopping cart.

Krema proti pleničnim izpuščajem BIO

50ml

Številka artikla: 39PB

Na zalogi

Hiter pregled

Otroška krema proti pleničnim izpuščajem LINEA BIMBI BIO.

Cene surovin se spreminjajo dnevno, zato spletna prodaja ni možna. Lahko pa nam pošljete povpraševanje.
 

Podrobnosti

OPIS IZDELKA: Otroška krema proti pleničnim izpuščajem LINEA BIMBI BIO

O podjetju HELAN

Koža je največji človeški organ in nam predstavlja stik z zunanjostjo, ter zaščito pred njo. Preko kože se v naše telo absorbirajo različne snovi, izmenjujeta se ogljikov dioksid in kisik, prav tako pa se preko kože izločajo snovi iz našega telesa. Zato je zelo pomembno, da z izdelki, ki jih izbiramo za nego svoje kože krepimo lastno moč kože in njene sposobnosti. S pravilno nego kože spodbujamo sposobnost regeneracije in vzpostavljanje ravnovesja na našem največjem organu. 

Začetek proizvodnje naravne kozmetike v Helanu iz Genove sega v leto 1976. Filozofija Helan kozmetike je povezovanje narave in človeka v harmonijo, ki spodbujajo dobro splošno počutje. Podjetje Helan pri proizvodnji naravne kozmetike največ truda vlaga v skrbno izbrane surovine s ciljem izboljšanja vitalnosti kože. Surovine so gojene po načelih ekološke pridelave, formulacija sestavin pa poteka pod vodstvom strokovnjakov. Podjetje Helan veliko pozornosti posveča v oblikovanje okolju prijazne embalaže, predvsem takšne, ki prihaja iz trajnostnih virov ali je možna njena predalava oziroma recikliranje. Prav tako podjetje dosega visoke standarde kakovosti, ki so skladni z normami EN ISO 9001 in normami EN ISO 14001 glede ravnanja z okoljem. 

O liniji LINEA BIMBI

Linija LINEA BIMBI je naravna kozmetika namenjena negi otroške kože in las. Izdelki linije LINEA BIMBI so narejeni iz skrbno izbranih sestavin iz ekološke pridelave, ki ne dražijo kože. Izdelki so narejeni tako, da ne vplivajo na strukturo naravno prisotnega sebuma, beljakovin in aminokislin na koži, prav tako pa ne vsebujejo SLS, SLES, parabenov, sintetičnih konzervansov in umetnih barvil.

Otroška krema proti pleničnim izpuščajem LINEA BIMBI BIO