B2B Iskanje
0

Trenutno nimate v košarici nobenega artikla.

Trenutno nimate v povpraševanju nobenega artikla.

Product was successfully added to your shopping cart.

Otroško mleko za sončenje v spreju ZF 50+ SOLE BIMBI

125ml

Številka artikla: 41L50

Na zalogi

Hiter pregled

OPIS IZDELKA:  Mleko za sončenje SOLE BIMBI z visokim zaščitnIm faktorjem (ZF 50+) otroško kožo ščiti pred škodljivimi UVA in UVB žarki. Otroški koži zagotavlja učinkovito in naravno zaščito pred škodljivimi vplivi sončnih žarkov.

Ker se cene surovin spreminjajo dnevno,  direktna spletna prodaja ni možna. Prosimo vas, da nam pošljete povpraševanje.
Prav tako vse surovine niso vedno na razpolago za takojšnjo dobavo, zato vas bomo o dobavnem roku obvestili po potrdivi naše ponudbe.

 

Splošna cena: 20,00 €

Special Price 15,99 €

Podrobnosti

OPIS IZDELKA:  Mleko za sončenje SOLE BIMBI z visokim zaščitnIm faktorjem (ZF 50+) otroško kožo ščiti pred škodljivimi UVA in UVB žarki. Otroški koži zagotavlja učinkovito in naravno zaščito pred škodljivimi vplivi sončnih žarkov.

NAVODILA ZA UPORABO: Z nežnimi gibi enakomerno nanestite na čisto in suho kožo, ki je bila izpostavljena soncu. Upoštevajte, da potrebuje razvijajoča se otroška koža ob izpostavljanju močnim sončnim žarkom še posebej pazljivo nego. Dojenčkov in majhnih otrok ne izpostavljajte neposrednim sončnim žarkom in jih pred neposrednim soncem zaščitite s primernimi oblačili, očali in s kremo z visokim zaščitnim faktorjem (ZF>25). Kljub uporabi izdelka za zaščito pred soncem, na soncu ne ostajajte predolgo. Izogibajte se izpostavljenosti soncu med 10. in 16. uro. Uporabljajte izdelke, ki kožo ščitijo tako pred UVA kot UVB žarkom. Nanos ponovite večkrat, še posebej ob potenju, kopanju ali brisanju z brisačo. Prevelika izpostavljenost soncu lahko povzroči zdravstvene težave.

O podjetju HELAN

Koža je največji človeški organ in nam predstavlja stik z zunanjostjo, ter zaščito pred njo. Preko kože se v naše telo absorbirajo različne snovi, izmenjujeta se ogljikov dioksid in kisik, prav tako pa se preko kože izločajo snovi iz našega telesa. Zato je zelo pomembno, da z izdelki, ki jih izbiramo za nego svoje kože krepimo lastno moč kože in njene sposobnosti. S pravilno nego kože spodbujamo sposobnost regeneracije in vzpostavljanje ravnovesja na našem največjem organu. 

Začetek proizvodnje naravne kozmetike v Helanu iz Genove sega v leto 1976. Filozofija Helan kozmetike je povezovanje narave in človeka v harmonijo, ki spodbujajo dobro splošno počutje. Podjetje Helan pri proizvodnji naravne kozmetike največ truda vlaga v skrbno izbrane surovine s ciljem izboljšanja vitalnosti kože. Surovine so gojene po načelih ekološke pridelave, formulacija sestavin pa poteka pod vodstvom strokovnjakov. Podjetje Helan veliko pozornosti posveča v oblikovanje okolju prijazne embalaže, predvsem takšne, ki prihaja iz trajnostnih virov ali je možna njena predalava oziroma recikliranje. Prav tako podjetje dosega visoke standarde kakovosti, ki so skladni z normami EN ISO 9001 in normami EN ISO 14001 glede ravnanja z okoljem. 

O liniji SOLE BIMBI

Koža dojenčkov in otrok je še posebno občutljiva, zato je potrebno biti zelo previden pri izpostavljenosti soncu, bistvenega pomena pa je hitra in učinkovita zaščita pred soncem. Otroška koža tvori malo melanina, ker celice, ki ga proizvajajo še niso dovolj razvite, zato ima njihova koža manj naravne zaščite pred soncem. Izdelki linije SOLE BIMBI zagotavljajo optimalno zaščito pred soncem, so vodoodporni in enostavni za uporabo. 
Sestavine: AQUA/WATER, OCTOCRYLENE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, PHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACID, DIISOPROPYL ADIPATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, ARGININE, POLYGLYCERYL-3 COCOATE, POLYESTER-7, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, GLYCERIN, NEOPENTYL GLYCOL DIHEPTANOATE, POLYGLYCERYL-6 STEARATE, GLYCERYL STEARATE CITRATE, PHENOXYETHANOL, SORBITOL, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, DIISOPROPYL SEBACATE, PARFUM/FRAGRANCE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POLYGLYCERYL-6 BEHENATE, PHYSALIS ANGULATA EXTRACT, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CALENDULA OFFICINALIS EXTRACT, MALTODEXTRIN, TOCOPHEROL, LINALOOL, LIMONENE, GERANIOL, CITRAL..