B2B Iskanje
0

Trenutno nimate v košarici nobenega artikla.

Trenutno nimate v povpraševanju nobenega artikla.

Product was successfully added to your shopping cart.

Preventivni losjon proti naglavnim ušem OCCHIO

100ml

Številka artikla: 37L

Na zalogi

Hiter pregled

Losjon proti ušem OCCHIO PIDOCCHIO s pomočjo eteričnih olj grenivkinih pečk, sivkinih cvetov in amargovega (Quassia amara) lubja učinkovito preprečuje nastanek uši in omejuje njihovo prenašanje.

Ker se cene surovin spreminjajo dnevno,  direktna spletna prodaja ni možna. Prosimo vas, da nam pošljete povpraševanje.

Prav tako surovine niso vedno na razpolago za takojšnjo dobavo, zato vas bomo o dobavnem roku obvestili po potrdivi naše ponudbe.

 

Podrobnosti

OPIS IZDELKA: Losjon proti ušem OCCHIO PIDOCCHIO s pomočjo eteričnih olj grenivkinih pečk, sivkinih cvetov in amargovega (Quassia amara) lubja učinkovito preprečuje nastanek uši in omejuje njihovo prenašanje. Losjon je prijetnega vonja in ne vsebuje agresivnih toksičnih substanc, zato je še posebej nežen do otroške kože i lasišča.

NAVODILA ZA UPORABO: Losjon vsak dan enakomerno nanesite na suho lasišče, še posebej okoli ušes in okoli vratu. Pustite, da se posuši in ne izpirajte. Losjon se uporablja kot preventiva v času pojava uši v vrtcih in šolah na gosto obljudenih območij. Samo za zunanjo uporabo. Shranjujte izven dosega otrok. Izogibajte se stiku z očmi in sluznico. Ob morebitnem kontaktu sluznico temeljito izperite z mlačno vodo. 

O podjetju HELAN

Koža je največji človeški organ in nam predstavlja stik z zunanjostjo, ter zaščito pred njo. Preko kože se v naše telo absorbirajo različne snovi, izmenjujeta se ogljikov dioksid in kisik, prav tako pa se preko kože izločajo snovi iz našega telesa. Zato je zelo pomembno, da z izdelki, ki jih izbiramo za nego svoje kože krepimo lastno moč kože in njene sposobnosti. S pravilno nego kože spodbujamo sposobnost regeneracije in vzpostavljanje ravnovesja na našem največjem organu. 

Začetek proizvodnje naravne kozmetike v Helanu iz Genove sega v leto 1976. Filozofija Helan kozmetike je povezovanje narave in človeka v harmonijo, ki spodbujajo dobro splošno počutje. Podjetje Helan pri proizvodnji naravne kozmetike največ truda vlaga v skrbno izbrane surovine s ciljem izboljšanja vitalnosti kože. Surovine so gojene po načelih ekološke pridelave, formulacija sestavin pa poteka pod vodstvom strokovnjakov. Podjetje Helan veliko pozornosti posveča v oblikovanje okolju prijazne embalaže, predvsem takšne, ki prihaja iz trajnostnih virov ali je možna njena predalava oziroma recikliranje. Prav tako podjetje dosega visoke standarde kakovosti, ki so skladni z normami EN ISO 9001 in normami EN ISO 14001 glede ravnanja z okoljem. 

SESTAVINE: AQUA/WATER, HEPTYL GLUCOSIDE, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, SODIUM COCO-SULFATE, GLYCERIN*, CITRUS LIMON FRUIT EXTRACT*, CITRUS RETICULATA PEEL OIL*, XANTHAN GUM, BENZYL ALCOHOL, GLYCERYL UNDECYLENATE, GLYCERYL CAPRYLATE, LIMONENE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, LINALOOL, CITRAL.