B2B Iskanje
0

Trenutno nimate v košarici nobenega artikla.

Trenutno nimate v povpraševanju nobenega artikla.

Product was successfully added to your shopping cart.

Sprej proti utrujenim nogam LINEA MAMMA BIO

125 ml

Številka artikla: 38G

Na zalogi

Hiter pregled

Sprej za noge LINEA MAMMA je inovativen izdelek, ki zaradi svojih funkcionalnih sestavin zagotavlja učinkovito zaščito in prijeten občutek takojšnje svežine. Utrujene, težke noge so pogosta težava v nosečnosti, z uporabo Helanovega spreja za noge s hladilnim učinkom, pa bodo takoj začutile olajšanje.

Ker se cene surovin spreminjajo dnevno,  direktna spletna prodaja ni možna. Prosimo vas, da nam pošljete povpraševanje.

Prav tako surovine niso vedno na razpolago za takojšnjo dobavo, zato vas bomo o dobavnem roku obvestili po potrdivi naše ponudbe.

 

Podrobnosti

OPIS IZDELKA: Sprej za noge LINEA MAMMA je inovativen izdelek, ki zaradi svojih funkcionalnih sestavin zagotavlja učinkovito zaščito in prijeten občutek takojšnje svežine. Utrujene, težke noge so pogosta težava v nosečnosti, z uporabo Helanovega spreja za noge s hladilnim učinkom, pa bodo takoj začutile olajšanje. Sinergijsko povezovane aktivne sestavine rastlinskega izvora, bogate s flavonoidi, polifenoli in antocianoidi, preprečujejo učinke prostih radikalov in nudijo takojšnje olajšanje utrujenih, oteklih nog.

NAVODILA ZA UPORABO: Nanesite sprej najprej na stopala in se nato s krožnimi gibi pomikajte navzgor tako, da sestavine nežno vmasirate. Pred uporabo dobro pretresite.

O podjetju HELAN

Koža je največji človeški organ in nam predstavlja stik z zunanjostjo, ter zaščito pred njo. Preko kože se v naše telo absorbirajo različne snovi, izmenjujeta se ogljikov dioksid in kisik, prav tako pa se preko kože izločajo snovi iz našega telesa. Zato je zelo pomembno, da z izdelki, ki jih izbiramo za nego svoje kože krepimo lastno moč kože in njene sposobnosti. S pravilno nego kože spodbujamo sposobnost regeneracije in vzpostavljanje ravnovesja na našem največjem organu. 

Začetek proizvodnje naravne kozmetike v Helanu iz Genove sega v leto 1976. Filozofija Helan kozmetike je povezovanje narave in človeka v harmonijo, ki spodbujajo dobro splošno počutje. Podjetje Helan pri proizvodnji naravne kozmetike največ truda vlaga v skrbno izbrane surovine s ciljem izboljšanja vitalnosti kože. Surovine so gojene po načelih ekološke pridelave, formulacija sestavin pa poteka pod vodstvom strokovnjakov. Podjetje Helan veliko pozornosti posveča v oblikovanje okolju prijazne embalaže, predvsem takšne, ki prihaja iz trajnostnih virov ali je možna njena predalava oziroma recikliranje. Prav tako podjetje dosega visoke standarde kakovosti, ki so skladni z normami EN ISO 9001 in normami EN ISO 14001 glede ravnanja z okoljem. 

O liniji LINEA MAMMA

Linija izdelkov LINEA MAMMA je bila oblikovana tako, da kožo pomaga prilagoditi na spremembe, ki so povezane z nosečnostjo in dojenjem. Podjetje Helan je varnost izdelkov postavilo na prvo mesto in skrbno izbralo surovine, ki predstavljajo kakršnokoli tveganje za bodočo mamico ali plod. Prav tako so pri izdelavi formul natančno preučili in uskladili sinergetske učinke sestavin. Popolna linija izdelov LINEA MAMMA z najsodobnejšimi formulami preprečuje in zmanjšuje nastajanje madežev, ki se pojavljajo v nosečnosti, obenem pa kožo obnavljajo in pomirjajo.

SESTAVINE: ALCOHOL DENAT., AQUA /WATER, GLYCERIN, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, MENTHOL, MENTHA PIPERITA OIL (MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) OIL)*, CAMPHOR, EUCALYPTUS GLOBULUS OIL*, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT*, MENTHYL LACTATE, PARFUM /FRAGRANCE, AESCULUS HIPPOCASTANUM SEED EXTRACT (AESCULUS HIPPOCASTANUM (HORSE CHESTNUT) SEED EXTRACT)*, RUSCUS ACULEATUS ROOT EXTRACT*, LIMONENE, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, CITRAL, LINALOOL

*iz ekološke pridelave