B2B Iskanje
0

Trenutno nimate v košarici nobenega artikla.

Trenutno nimate v povpraševanju nobenega artikla.

Product was successfully added to your shopping cart.

Univerzalno čistilo BOLLICINE BIO

500 mL

Številka artikla: 36P

Na zalogi

Hiter pregled

Čistilo z ekološkim eteričnim oljem mandarine BOLLICINE je zasnovano z namenom zagotavljanja brezhibne higiene otroških pripomočkov, s katerimi so otroci nenehno v stiku.

Ker se cene surovin spreminjajo dnevno,  direktna spletna prodaja ni možna. Prosimo vas, da nam pošljete povpraševanje.
Prav tako surovine niso vedno na razpolago za takojšnjo dobavo, zato vas bomo o dobavnem roku obvestili po potrdivi naše ponudbe.

 

 

Podrobnosti

OPIS IZDELKA: Čistilo z ekološkim eteričnim oljem mandarine BOLLICINE je zasnovano z namenom zagotavljanja brezhibne higiene otroških pripomočkov, s katerimi so otroci nenehno v stiku. Izdelek je narejen iz naravnih, okolju prijaznih biorazgradljivih sestavin, ki skrbijo za čistočo otroških stekleničk, jedilnega pribora, igračk in ostalih pripomočkov, ki so v neposrednem stiku z otrokom.

NAVODILA ZA UPORABO: Čistilo je namenjeno čiščenju predmetov in površin, s katerimi so otroci nenehno v kontaktu. Opozorila: Shranjujte izven dosega otrok. Ni za oralno uporabo. Ob primeru zaužitja o tem nemudoma obvestite zdravnika. Izogibajte se stiku z očmi. Če izdelek pride v stik z očmi, jih nemudoma sperite z obilico mlačne vode. Ustrezno količino izdelka dodajte vodi, s katero očistite predmete. Umazani predmeti: 10 mL čistila/5L vode. Zelo umazani predmeti: 15 mL čistila/5Lvode. *en stik dozirnika vsebuje približno 2 mL čistila. 

O podjetju HELAN

Koža je največji človeški organ in nam predstavlja stik z zunanjostjo, ter zaščito pred njo. Preko kože se v naše telo absorbirajo različne snovi, izmenjujeta se ogljikov dioksid in kisik, prav tako pa se preko kože izločajo snovi iz našega telesa. Zato je zelo pomembno, da z izdelki, ki jih izbiramo za nego svoje kože krepimo lastno moč kože in njene sposobnosti. S pravilno nego kože spodbujamo sposobnost regeneracije in vzpostavljanje ravnovesja na našem največjem organu. 

Začetek proizvodnje naravne kozmetike v Helanu iz Genove sega v leto 1976. Filozofija Helan kozmetike je povezovanje narave in človeka v harmonijo, ki spodbujajo dobro splošno počutje. Podjetje Helan pri proizvodnji naravne kozmetike največ truda vlaga v skrbno izbrane surovine s ciljem izboljšanja vitalnosti kože. Surovine so gojene po načelih ekološke pridelave, formulacija sestavin pa poteka pod vodstvom strokovnjakov. Podjetje Helan veliko pozornosti posveča v oblikovanje okolju prijazne embalaže, predvsem takšne, ki prihaja iz trajnostnih virov ali je možna njena predalava oziroma recikliranje. Prav tako podjetje dosega visoke standarde kakovosti, ki so skladni z normami EN ISO 9001 in normami EN ISO 14001 glede ravnanja z okoljem. 

SESTAVINE: AQUA/WATER, HEPTYL GLUCOSIDE, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, SODIUM COCO-SULFATE, GLYCERIN*, CITRUS LIMON FRUIT EXTRACT*, CITRUS RETICULATA PEEL OIL*, XANTHAN GUM, BENZYL ALCOHOL, GLYCERYL UNDECYLENATE, GLYCERYL CAPRYLATE, LIMONENE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, LINALOOL, CITRAL.