B2B Iskanje
0

Trenutno nimate v košarici nobenega artikla.

Trenutno nimate v povpraševanju nobenega artikla.

Product was successfully added to your shopping cart.

Univerzalno čistilo BOLLICINE BIO

500 mL

Številka artikla: 36P

Na zalogi

Hiter pregled

Čistilo z ekološkim eteričnim oljem mandarine BOLLICINE je zasnovano z namenom zagotavljanja brezhibne higiene otroških pripomočkov, s katerimi so otroci nenehno v stiku.

Ker se cene surovin spreminjajo dnevno,  direktna spletna prodaja ni možna. Prosimo vas, da nam pošljete povpraševanje.
Prav tako vse surovine niso vedno na razpolago za takojšnjo dobavo, zato vas bomo o dobavnem roku obvestili po potrdivi naše ponudbe.

 

Podrobnosti

OPIS IZDELKA: Čistilo z ekološkim eteričnim oljem mandarine BOLLICINE je zasnovano z namenom zagotavljanja brezhibne higiene otroških pripomočkov, s katerimi so otroci nenehno v stiku. Izdelek je narejen iz naravnih, okolju prijaznih biorazgradljivih sestavin, ki skrbijo za čistočo otroških stekleničk, jedilnega pribora, igračk in ostalih pripomočkov, ki so v neposrednem stiku z otrokom.

NAVODILA ZA UPORABO: Čistilo je namenjeno čiščenju predmetov in površin, s katerimi so otroci nenehno v kontaktu. Opozorila: Shranjujte izven dosega otrok. Ni za oralno uporabo. Ob primeru zaužitja o tem nemudoma obvestite zdravnika. Izogibajte se stiku z očmi. Če izdelek pride v stik z očmi, jih nemudoma sperite z obilico mlačne vode. Ustrezno količino izdelka dodajte vodi, s katero očistite predmete. Umazani predmeti: 10 mL čistila/5L vode. Zelo umazani predmeti: 15 mL čistila/5Lvode. *en stik dozirnika vsebuje približno 2 mL čistila. 

O podjetju HELAN

Koža je največji človeški organ in nam predstavlja stik z zunanjostjo, ter zaščito pred njo. Preko kože se v naše telo absorbirajo različne snovi, izmenjujeta se ogljikov dioksid in kisik, prav tako pa se preko kože izločajo snovi iz našega telesa. Zato je zelo pomembno, da z izdelki, ki jih izbiramo za nego svoje kože krepimo lastno moč kože in njene sposobnosti. S pravilno nego kože spodbujamo sposobnost regeneracije in vzpostavljanje ravnovesja na našem največjem organu. 

Začetek proizvodnje naravne kozmetike v Helanu iz Genove sega v leto 1976. Filozofija Helan kozmetike je povezovanje narave in človeka v harmonijo, ki spodbujajo dobro splošno počutje. Podjetje Helan pri proizvodnji naravne kozmetike največ truda vlaga v skrbno izbrane surovine s ciljem izboljšanja vitalnosti kože. Surovine so gojene po načelih ekološke pridelave, formulacija sestavin pa poteka pod vodstvom strokovnjakov. Podjetje Helan veliko pozornosti posveča v oblikovanje okolju prijazne embalaže, predvsem takšne, ki prihaja iz trajnostnih virov ali je možna njena predalava oziroma recikliranje. Prav tako podjetje dosega visoke standarde kakovosti, ki so skladni z normami EN ISO 9001 in normami EN ISO 14001 glede ravnanja z okoljem. 

SESTAVINE: AQUA/WATER, HEPTYL GLUCOSIDE, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, SODIUM COCO-SULFATE, GLYCERIN*, CITRUS LIMON FRUIT EXTRACT*, CITRUS RETICULATA PEEL OIL*, XANTHAN GUM, BENZYL ALCOHOL, GLYCERYL UNDECYLENATE, GLYCERYL CAPRYLATE, LIMONENE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, LINALOOL, CITRAL.