B2B Iskanje
0

Trenutno nimate v košarici nobenega artikla.

Trenutno nimate v povpraševanju nobenega artikla.

Product was successfully added to your shopping cart.

Vlažilni robčki za intimno nego IGIENE INTIMA BIO

20 kos

Številka artikla: 35S

Na zalogi

Hiter pregled

Vlažilni robčki za intimno nego IGIENE INTIMA so narejeni iz ekoloških sestavin, prijetno navlažijo in ne vsebujejo alkohola. Vsebujejo korenino ratanije in destiliran hidrolat damaščanske vrtnice, ki preprečuje razvoj škodljivih bakterij, s tem pa tudi pordelost, srbečico in draženje intimnih delov. Robčki za intimno nego so primerni za vsakodnevno uporabo, nego in zaščito, saj imajo ustrezno pH vrednost, ki vzdržuje fiziološko ravnovesje intimnih delov. 

Ker se cene surovin spreminjajo dnevno,  direktna spletna prodaja ni možna. Prosimo vas, da nam pošljete povpraševanje.

Prav tako surovine niso vedno na razpolago za takojšnjo dobavo, zato vas bomo o dobavnem roku obvestili po potrdivi naše ponudbe.

 

Podrobnosti

OPIS IZDELKA: Vlažilni robčki za intimno nego IGIENE INTIMA so narejeni iz ekoloških sestavin, prijetno navlažijo in ne vsebujejo alkohola. Vsebujejo korenino ratanije in destiliran hidrolat damaščanske vrtnice, ki preprečuje razvoj škodljivih bakterij, s tem pa tudi pordelost, srbečico in draženje intimnih delov. Robčki za intimno nego so primerni za vsakodnevno uporabo, nego in zaščito, saj imajo ustrezno pH vrednost, ki vzdržuje fiziološko ravnovesje intimnih delov. Helanovi intimni robčki so žametno mehki in učinkovito odstranjujejo nečistoče, ne da bi škodili še tako občutljivi koži.

NAVODILA ZA UPORABO: Vlažilni intimni robčki so namenjeni odstranjevanju nečistoč na intimnih predelih. Primerni so za vsakodnevno uporabo in so ravno pravšnje velikosti, zato jih imamo lahko vedno pri roki. Primerno za uporabo v katerikoli starosti.

O podjetju HELAN

Koža je največji človeški organ in nam predstavlja stik z zunanjostjo, ter zaščito pred njo. Preko kože se v naše telo absorbirajo različne snovi, izmenjujeta se ogljikov dioksid in kisik, prav tako pa se preko kože izločajo snovi iz našega telesa. Zato je zelo pomembno, da z izdelki, ki jih izbiramo za nego svoje kože krepimo lastno moč kože in njene sposobnosti. S pravilno nego kože spodbujamo sposobnost regeneracije in vzpostavljanje ravnovesja na našem največjem organu. 

Začetek proizvodnje naravne kozmetike v Helanu iz Genove sega v leto 1976. Filozofija Helan kozmetike je povezovanje narave in človeka v harmonijo, ki spodbujajo dobro splošno počutje. Podjetje Helan pri proizvodnji naravne kozmetike največ truda vlaga v skrbno izbrane surovine s ciljem izboljšanja vitalnosti kože. Surovine so gojene po načelih ekološke pridelave, formulacija sestavin pa poteka pod vodstvom strokovnjakov. Podjetje Helan veliko pozornosti posveča v oblikovanje okolju prijazne embalaže, predvsem takšne, ki prihaja iz trajnostnih virov ali je možna njena predalava oziroma recikliranje. Prav tako podjetje dosega visoke standarde kakovosti, ki so skladni z normami EN ISO 9001 in normami EN ISO 14001 glede ravnanja z okoljem. 

O liniji IGIENE INTIMA

Higiena intimnih delov je pomemben element dobrega počutja vsake ženske in zato zahteva posebno previdnost pri izbiri izdelkov za nego in zaščito. Helanovi izdelki za nego so nežni in učinkovito odstranijo nečistoče, pri tem pa ne vplivajo na naravni pH in s tem fiziološko ravnovesje intimnih delov.

 

SESTAVINE: AQUA/WATER, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER*, PARFUM/FRAGRANCE, BENZYL ALCOHOL, POLYGLYCERYL-4 CAPRATE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM GLOCONATE, CITRIC ACID, GLYCERIN, KRAMERIA TRIANDRA ROOT EXTRACT, CITRONELLOL

*iz ekološke pridelave