B2B Iskanje
0

Trenutno nimate v košarici nobenega artikla.

Trenutno nimate v povpraševanju nobenega artikla.

Product was successfully added to your shopping cart.

Zlati trsni sladkor BIO

25kg

Številka artikla: 21020

Na zalogi

25kg

Hiter pregled

Ekološko pridelan zlari trsni sladkor BUFO ORGANIC  je primeren za peko hrustljavih kolačev, tort in piškotov. Uporabi se lahko tudi kot okusni posip na drugih slaščicah. Uporabljamo ga za slajenje vseh vrst toplih in hladnih napitkov.

Ker se cene surovin spreminjajo dnevno,  direktna spletna prodaja ni možna. Prosimo vas, da nam pošljete povpraševanje.
Prav tako vse surovine niso vedno na razpolago za takojšnjo dobavo, zato vas bomo o dobavnem roku obvestili po potrdivi naše ponudbe.

 

 

Podrobnosti

OSNOVNI PODATKI: Sladkorni trs je trajnica in izhaja iz družine trav in v steblu vsebuje okoli 10 % saharoze na enoto suhe teže. Iz BIO sladkornega trsa pridobivamo BIO trsni sladkor v različnih fazah, katere tudi definirajo vrsto oz. granulacijo sladkorja. Sladkorni trs (Saccharum officinarum), je osnovna rastlina za proizvodnjo trsnega sladkorja. Rastlina je bila prvič najdena v Indiji in kasneje s kolonizacijo prenešena še v druge dele sveta. Bio zlati trsni sladkor  BUFO ORGANIC je svetle, zlate barve.

UPORABA: BIO zlati trsni sladkor je primeren za peko hrustljavih kolačev, tort in piškotov, Uporabi se lahko tudi kot okusni posip na drugih slaščicah. Uporabljamo ga za slajenje vseh vrst toplih in hladnih napitkov. Priporočamo uživanje v zmernih količinah.

PRIPRAVA IN SHRANJEVANJE: Po odprtju izdelek dobro zaprite, hranite na suhem, hladnem in temnem mestu, saj tako izdelek ohrani svojo kvaliteto tudi po odprtju.

Sestavine: Trsni sladkor iz kontrolirane ekološke pridelave.

Povprečna hranilna vrednost na 100g:

Energijska vrednost 1700kJ /400 kcal
Maščobe g
- od tega nasičene maščobe    g
Ogljikovi hidrati 99g
- od tega sladkorji 99g
Prehranske vlaknine g
Beljakovine g
Sol 0,1g