B2B Iskanje
0

Trenutno nimate v košarici nobenega artikla.

Trenutno nimate v povpraševanju nobenega artikla.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kokosova smetana za stepanje Amaizin BIO

400ml

Številka artikla: 39520

Na zalogi

400ml

Hiter pregled

Kokosovo smetano za stepanje lahko uporabimo za pripravo slaščic in različnega peciva. Je odlična zamenjava za klasično smetano.


 

Ker se cene surovin spreminjajo dnevno,  direktna spletna prodaja ni možna. Prosimo vas, da nam pošljete povpraševanje.
Prav tako vse surovine niso vedno na razpolago za takojšnjo dobavo, zato vas bomo o dobavnem roku obvestili po potrdivi naše ponudbe.

 

Podrobnosti

OSNOVNI PODATKI: Pri Amaizin smo prepotovali svet in skupaj v sodelovanju z lokalnimi proizvajalci ustvarili odlične, ekološke jedi z eksotičnimi sestavinami. Izbrali smo samo najboljše ekološke surovine iz vsega sveta. Naše proizvajalce so navdihnili lokalni in tradicionalni recepti vse od Mehike pa do Šrilanke.

V iskanju najboljše surovine za kokosovo mleko nas je pot vodila na Šrilanko. Z vsakim prodanim izdelkom darujemo 1 cent za projekt Food Science Kitchen. Projekt izobražuje in omogoča dekletom lažji prehod pri zaposlitvi kot gospodinjske pomočnice. V večini primerov se z modernimi kuhinjskimi aparati in z računalnikom srečujejo prvič.

UPORABA: Kokosovo smetano ohladite vsaj za 12 ur pri temperaturi 5°C in jo šele nato stepajte. Pred odprtjem izdelek pretresite. Smetano lahko uporabimo za pripravo slaščic in različnega peciva. 

 

PRIPRAVA IN SHRANJEVANJE: Pri nižjih temperaturah se lahko maščoba, ki je prisotna v kokosovem mleku strdi, kar pa ne vpliva na kvaliteto izdelka.

Izdelek po odprtju shranite v hladilniku in porabite v dveh dneh. 

 

 

Sestavine: kokos (85%)*, voda.

Povprečna hranilna vrednost na 100g:

Energijska vrednost 1221kJ/ 292kcal
Maščobe 30 g
- od tega nasičene maščobe   25 g
Ogljikovi hidrati 4 g
- od tega sladkorji 2,2 g
Prehranske vlaknine 0 g
Beljakovine 1,4 g
Sol <0.1 g