B2B Iskanje
0

Trenutno nimate v košarici nobenega artikla.

Trenutno nimate v povpraševanju nobenega artikla.

Product was successfully added to your shopping cart.

Trsni sladkor demerara BIO

500g

Številka artikla: 85827B

Na zalogi

Hiter pregled

Ekološko pridelan trsni sladkor Demerara BUFO ORGANIC je zlate barve, hrustljav in z naravno karamelno aromo. Zaradi svojega karamelnega okusa in zrnate strukture je primeren za peko hrustljavih kolačev, tort in piškotov. Uporabi se lahko tudi kot okusni posip na drugih slaščicah. Vmešan v kavo ali čaj da poln in prijeten karamelni okus.

Ker se cene surovin spreminjajo dnevno,  direktna spletna prodaja ni možna. Prosimo vas, da nam pošljete povpraševanje.
Prav tako vse surovine niso vedno na razpolago za takojšnjo dobavo, zato vas bomo o dobavnem roku obvestili po potrdivi naše ponudbe.

 

Na voljo v ostalih pakiranjih

Podrobnosti

OSNOVNI PODATKI: Sladkorni trs je trajnica in izhaja iz družine trav in v steblu vsebuje okoli 10 % saharoze na enoto suhe teže. Iz BIO sladkornega trsa pridobivamo BIO trsni sladkor v različnih fazah, katere tudi definirajo vrsto oz. granulacijo sladkorja. Sladkorni trs (Saccharum officinarum), je osnovna rastlina za proizvodnjo trsnega sladkorja. Rastlina je bila prvič najdena v Indiji in kasneje s kolonizacijo prenešena še v druge dele sveta. Bio rjavi trsni sladkor Demerara BUFO ORGANIC ima prijetno karamelno aromo in lepo zlato rjavo barvo.

UPORABA: BIO rjavi trsni sladkor Demerara je zaradi svojega karamelnega okusa in zrnate strukture primeren za peko hrustljavih kolačev, tort in piškotov. Uporabi se lahko tudi kot okusni posip na drugih slaščicah. Vmešan v kavo ali čaj da poln in prijeten karamelni okus. Priporočamo uživanje v zmernih količinah.

PRIPRAVA IN SHRANJEVANJE: Po odprtju izdelek dobro zaprite, hranite na suhem, hladnem in temnem mestu, saj tako izdelek ohrani svojo kvaliteto tudi po odprtju.

Sestavine: Trsni sladkor demerara iz kontrolirane ekološke pridelave.

Lahko vsebuje sledi indijskih oreščkov, lešnikov, mandljev, arašidov, soje, sezamovega semena in drugih žit z glutenom.

Povprečna hranilna vrednost na 100g:

Energijska vrednost 1683kJ/396kcal
Maščobe 0 g
- od tega nasičene maščobe  
0 g
Ogljikovi hidrati 99 g
- od tega sladkorji 99 g
Prehranske vlaknine 0 g
Beljakovine 0 g
Sol 0,01 g