B2B Iskanje
0

Trenutno nimate v košarici nobenega artikla.

Trenutno nimate v povpraševanju nobenega artikla.

Product was successfully added to your shopping cart.

Koruzni zdrob BIO

500 g

Številka artikla: 85025B

Na zalogi

Hiter pregled

BIO koruzni zdrob BUFO ORGANIC nastane v procesu drobljenja koruznega zrna ekološko pridelane koruze (lat. Zea mays) in je prehodna oblika med zrnom in koruzno moko. Primeren je v dietetni prehrani, saj je lahko prebavljiv. Koruzni zdrob ni toplotno obdelan, uporablja pa se za pripravo polente ali različnih prilog. 

Ker se cene surovin spreminjajo dnevno,  direktna spletna prodaja ni možna. Prosimo vas, da nam pošljete povpraševanje.
Prav tako vse surovine niso vedno na razpolago za takojšnjo dobavo, zato vas bomo o dobavnem roku obvestili po potrdivi naše ponudbe.

 

Na voljo v ostalih pakiranjih

Podrobnosti

OSNOVNI PODATKI: BIO koruzni zdrob nastane v procesu drobljenja koruznega zrna ekološko pridelane koruze (lat. Zea mays) in je prehodna oblika med zrnom in koruzno moko.

UPORABA: Ekološki koruzni zdrob BUFO ORGANIC je primeren  v dietetni prehrani, saj je lahko prebavljiv. Koruzni zdrob BUFO ORGANIC ni toplotno obdelan, uporablja pa se za pripravo polente kot glavne jedi ali različnih prilog. Koruzni zdrob z dodatkom raznega suhega sadja pa je odličen tudi za pripravo sladkih jedi.

PRIPRAVA IN SHRANJEVANJE: Vodo zavremo, solimo in dodamo koruzni zdrob v razmerju 1:4 (zdrob:voda). Kuhamo na zmernem ognju od 10 - 15 minut oz. dokler se ne zgosti. Začinimo po okusu.

Po odprtju izdelek dobro zaprite, hranite na suhem, hladnem in temnem mestu, saj tako izdelek ohrani svojo kvaliteto tudi po odprtju.

Sestavine: Koruzni zdrob iz kontrolirane ekološke pridelave.

Kljub skrbnemu čiščenju pakirne linije lahko vsebujejo sledi: indijskih oreškov, mandljev, arašidov, lešnikov, sezamovih semen, soje in drugih žit z glutenom.

Povprečna hranilna vrednost na 100g:

Energijska vrednost 1502kJ/354kcal
Maščobe 1,0 g
- od tega nasičene maščobe  
0,3 g
Ogljikovi hidrati 76,5 g
- od tega sladkorji 0,3 g
Prehranske vlaknine 3,6 g
Beljakovine 7,5 g
Sol 0 g