B2B Iskanje
0

Trenutno nimate v košarici nobenega artikla.

Trenutno nimate v povpraševanju nobenega artikla.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kremni kokos BIO

200g

Številka artikla: 39250

Na zalogi

12 kos v kartonu

Hiter pregled

Kremni kokos je izdelek, ki se največkrat uporablja pri pripravi različnih orientalskih jedi. Lahko ga uporabljamo tudi pri pripravi osvežilnih smutijev, pijač, eksotičnih koktajlov.  Kremni kokos Amaizin je zelo polnega okusa, saj je proizveden iz čistega kokosovega mesa. V samem procesu se kokosovo meso predela v fino maso in tako nastane kremni koncentrat.


 

Ker se cene surovin spreminjajo dnevno,  direktna spletna prodaja ni možna. Prosimo vas, da nam pošljete povpraševanje.

Prav tako surovine niso vedno na razpolago za takojšnjo dobavo, zato vas bomo o dobavnem roku obvestili po potrdivi naše ponudbe.

 

Podrobnosti

OSNOVNI PODATKI: Vsi izdelki iz kokosa Amaizin so izdelani iz ekološko pridelanega kokosa. Zmletemu kokosovemu mesu je dodana majhna količina vroče vode, da se izloči maščoba. Kokosovo mleko je tradicionalna sestavina jedi v Oceaniji, v južnovzhodni, južni in vzhodni Aziji, uporabljajo pa ga tudi na Karibih, v Latinski Ameriki in na zahodu Afrike. Glede na vsebnost maščob poznamo več različic kokosovega mleka: kokosova krema, ki vsebuje največ maščobe (20% - 50%), kokosovo mleko in posneto kokosovo mleko.  Bio kremni kokos Amaizin je narejen iz čistega kokosovega mesa, ki je v procesu izdelave predelan v kremni koncentrat.

UPORABA: Tako mleko kot kokosova krema se jedem dajeta prefinjen okus po kokosu. Kokosova krema je odličen nadomestek za smetano za kuhanje. Med kuhanjem je potrebno kremo stalno mešati, da se ne naredijo kepice.

PRIPRAVA IN SHRANJEVANJE: Pri nižjih temperaturah se lahko maščoba v kokosovem mleku ali kremi strdi, kar ne vpliva na kvaliteto izdelka. Pred uporabo izdelek zato dobro pretresite. Po odprtju izdelek dobro zaprite in hranite v suhem, hladnem in temnem prostoru. Tako bo izdelek ohranil svojo kvaliteto tudi

Sestavine: 100% kokos iz kontrolirane ekološke pridelave

Povprečna hranilna vrednost na 100g:

Energijska vrednost 2939kJ / 703kcal
Maščobe 65g
- od tega nasičene maščobe   57g
Ogljikovi hidrati 24g
- od tega sladkorji 7g
Prehranske vlaknine 14g
Beljakovine 7g
Sol 0,08g