B2B Iskanje
0

Trenutno nimate v košarici nobenega artikla.

Trenutno nimate v povpraševanju nobenega artikla.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kvinojini rigatoni BIO

500g

Številka artikla: 25110

Na zalogi

Hiter pregled

Kvinojini rigatoni La BIO IDEA iz pšeničnega durum zdroba in bele kvinojine moke iz kontrolirane ekološke pridelave. Rigatoni so narejeni po klasičnem postopku sušenja pri nizkih temperaturah. Iz sveže mlete moke brez jajc in ostalih dodatkov.

Ker se cene surovin spreminjajo dnevno,  direktna spletna prodaja ni možna. Prosimo vas, da nam pošljete povpraševanje.
Prav tako vse surovine niso vedno na razpolago za takojšnjo dobavo, zato vas bomo o dobavnem roku obvestili po potrdivi naše ponudbe.

 

Podrobnosti

OSNOVNI PODATKI: Kvinojini rigatoni La BIO IDEA poleg bio pšeničnega zdroba vsebujejo najkvalitetnejšo kvinojino moko iz kontrolirane ekološke pridelave. Zaradi svoje hranljivosti in enostavne priprave so testenine priljubljena jed po vsem svetu. Za izdelavo odličnih testenin je potrebno veliko profesionalnega znanja. Izdelava dobrih testenin pa ni odvisna samo od recepture, temveč tudi od izbire visokokvalitetnih žit, pravilnega mletja in procesa izdelave testa. Bio kvinojine rigatone na Siciliji po klasičnem postopku sušenja pri nizkih temperaturah proizvaja družina Barbagallo. Tako bele kot polnozrnate testenine La Bio Idea so proizvedene iz najboljšega, ekološko pridelanega zdroba iz pšenice durum s Sicilije, kjer mu okus in aromo dajeta hranljiva vulkanska prst in milo podnebje. Pšenico meljejo v lastnem mlinu tik pred izdelavo testenin, ki so proizvedene po tradicionalnem postopku sušenja pri nizkih temperaturah, tako da ne pride do oksidacije, s čimer testenine ohranijo svojo naravno bogato aromo, barvo in okus. Pri polnozrnatih testeninah je v procesu mletja zmleto celo žitno zrno, s čimer se ohranja hranljiva vrednost žita, kvinojinim testeninam, pa je dodana še moka iz prav tako ekološko pridelane bele kvinoje.

UPORABA: Bio kvinojine rigatone lahko uporabljate tako kot vse ostale testenine. Kuhajte jih v osoljeni vreli vodi, približno 8 minut.

PRIPRAVA IN SHRANJEVANJE: Po odprtju izdelek dobro zaprite, hranite na suhem, hladnem in temnem mestu, saj tako izdelek ohrani svojo kvaliteto tudi po odprtju.

Sestavine: Pšenični durum zdrob*, bela kvinojina moka* (7%).

*Iz kontrolirane ekološke pridelave.

Energijska vrednost 1516  kJ / 358 kcal
Maščobe 1,5 g
- od tega nasičene maščobne kisline    0,3 g
Ogljikovi hidrati 73,8 g
- od tega sladkorji 3,9 g
Prehranske vlaknine 2,8 g
Beljakovine 10,8 g
Sol 0,08 g