B2B Iskanje
0

Trenutno nimate v košarici nobenega artikla.

Trenutno nimate v povpraševanju nobenega artikla.

Product was successfully added to your shopping cart.

Polnozrnate spirale BIO

500g

Številka artikla: 22030

Na zalogi

12 kos v kartonu

Hiter pregled

Polnozrnate spirale iz durum zdroba iz kontrolirane ekološke pridelave LA BIO IDEA sonarejene po klasičnem postopku sušenja pri nizkih teperaturah. Iz sveže mlete moke brez jajc in ostalih dodatkov.

Cene surovin se spreminjajo dnevno, zato spletna prodaja ni možna. Lahko pa nam pošljete povpraševanje.
 

Na voljo v ostalih pakiranjih

Podrobnosti

OSNOVNI PODATKI: Polnozrnate spiale iz durum zdroba iz kontrolirane ekološke pridelave LA BIO IDEA so narejene po klasičnem postopku sušenja pri nizkih teperaturah. Iz sveže mlete moke brez jajc in ostalih dodatkov.

UPORABA: Bio polnozrnate spirale lahko uporabljate tako kot vse ostale testenine kot samostojno jed z dodatkom raznih omak ali kot prilogo različnim jedem.

PRIPRAVA IN SHRANJEVANJE: Kuhajte v vreli vodi, približno 7 minut. Po odprtju izdelek dobro zaprite in hranite na suhem, hladnem in temnem mestu, saj tako izdelek ohrani svojo kvaliteto tudi po odprtju.


Pšenica je mleta v lastnem mlinu v 12. fazah, tik pred izdelavo testenin, tako ne pride do oksidacije in testenine ohranijo svojo bogato aromo, barvo in seveda okus. La Bio Idea testenine so sušene na klasičen način pri temperaturi pod 42°C, kar pomeni, da sam proces sušenja traja tudi do 24 ur in pri tem ohranja vso polnost njihovega okusa.

Za izdelavo odličnih BIO testenin je potrebno veliko profesionalnega znanja. Izdelava dobrih BIO testenin ni samo v mešanju pravih sestavin v pravem razmerju, temveč v izbiri visokokvalitetnega ekološkega žita, pravilnega mletja in izdelavi testa, ki ga oblikujejo v različne izdelke. Zaradi takšnega načina priprave se La BIO IDEA testenine razlikujejo od ostalih, prav tako ekoloških testenin. Bele kot tudi polnozrnate BIO testenine La Bio Idea so proizvedene iz najboljšega, ekološko pridelanega zdroba pšenice Durum. V primerjavi z navadno pšenico ima višjo vsebnost beljakovin in pigmentov, kar daje BIO testeninam njihovo značilno barvo brez uporabe dodatkov. Pri navadnih testeninah se velikokrat uporablja za obarvanje karoten oziroma so manj izrazite barve. Pri polnozrnatih testeninah je v procesu mletja zmleto celo žitno zrno, kar še poveča hranilno vrednost živila. Pri procesu sušenja pri nizkih temperaturah se ohranja aminokislina lizin, ki igra pomembno vlogo pri številnih kemičnih procesih v našem telesu ter pomaga pri absorpciji kalcija.

 

Sestavine: Sušene testenine iz polnozrnatega pšeničnega  durum zdroba iz kontrolirane ekološke pridelave

Izdelek razen pšenice oziroma glutena ne vsebuje drugih alergenov.

Povprečna hranilna vrednost na 100g:

Energijska vrednost 1538 kJ / 364 kcal
Maščobe 2,4 g
- od tega nasičene maščobe    0,6 g
Ogljikovi hidrati 70 g
- od tega sladkorji 3,1 g
Prehranske vlaknine 8 g
Beljakovine 11,5 g
Sol 0,007 g