B2B Iskanje
0

Trenutno nimate v košarici nobenega artikla.

Trenutno nimate v povpraševanju nobenega artikla.

Product was successfully added to your shopping cart.

Trsni sladkor zlati BIO

500 g

Številka artikla: 85826B

Na zalogi

Hiter pregled

Sladkorni trs (Saccharum officinarum), je osnovna rastlina za proizvodnjo trsnega sladkorja. Bio zlati trsni sladkor BUFO ORGANIC ima prijetno sladko aromo in lepo zlato barvo. Primeren je za slajene tako hladnih kot toplih jedi, raznih napitkov ter za pripravo peciva in slaščic.

Ker se cene surovin spreminjajo dnevno,  direktna spletna prodaja ni možna. Prosimo vas, da nam pošljete povpraševanje.
Prav tako vse surovine niso vedno na razpolago za takojšnjo dobavo, zato vas bomo o dobavnem roku obvestili po potrdivi naše ponudbe.

 

Na voljo v ostalih pakiranjih

Podrobnosti

OSNOVNI PODATKI: Sladkorni trs je trajnica in izhaja iz družine trav in v steblu vsebuje okoli 10 % saharoze na enoto suhe teže. Iz sladkornega trsa pridobivamo sladkor v različnih fazah, katere tudi definirajo vrsto oz. granulacijo sladkorja. Sladkorni trs (Saccharum officinarum), je osnovna rastlina za proizvodnjo trsnega sladkorja. Rastlina je bila prvič najdena v Indiji in kasneje s kolonizacijo prenešena še v druge dele sveta. Bio zlati trsni sladkor BUFO ORGANIC ima prijetno sladko aromo in lepo zlato barvo.

UPORABA: BIO zlati trsni sladkor je primeren za slajene tako hladnih kot toplih jedi, raznih napitkov ter za pripravo peciva in slaščic. Priporočamo uživanje v zmernih količinah.

PRIPRAVA IN SHRANJEVANJE: Po odprtju izdelek dobro zaprite, hranite na suhem, hladnem in temnem mestu, saj tako izdelek ohrani svojo kvaliteto tudi po odprtju.

Sestavine: Trsni sladkor zlati iz kontrolirane ekološke pridelave.

Lahko vsebuje sledi indijskih oreščkov, lešnikov, mandljev, arašidov, soje, sezamovega semena in drugih žit z glutenom.

Povprečna hranilna vrednost na 100g:

Energijska vrednost 1680 KJ / 400 kcal
Maščobe 0 g
- od tega nasičene maščobe  
0 g
Ogljikovi hidrati 99,5 g
- od tega sladkorji 99,5 g
Prehranske vlaknine 0 g
Beljakovine 0,5 g
Sol 0,01 g