B2B Iskanje
0

Trenutno nimate v košarici nobenega artikla.

Trenutno nimate v povpraševanju nobenega artikla.

Product was successfully added to your shopping cart.

Aktivni suhi kvas BIO

9g

Številka artikla: 608040-1

Na zalogi

Hiter pregled

Lecker's aktivni suhi kvas se uporablja kot sredstvo za kvašeno testo. Vrečka okusnega aktivnega suhega kvasa je enaka polovici kocke svežega kvasa in zadostuje za 500 g moke. Ekološki aktivni suhi kvas gojijo na hranilni raztopini organskega zrnja, čiste izvirske vode in encimov.

Ker se cene surovin spreminjajo dnevno,  direktna spletna prodaja ni možna. Prosimo vas, da nam pošljete povpraševanje.
Prav tako vse surovine niso vedno na razpolago za takojšnjo dobavo, zato vas bomo o dobavnem roku obvestili po potrdivi naše ponudbe.

 

Podrobnosti

OSNOVNI PODATKI: Pri Leckersu namenjajo posebno pozornost izbiri surovin. Kvas gojijo na hranilni raztopini ekološkega zrnja, čiste izvirske vode in encimov.

Vsi uporabljeni mikroorganizmi so gensko nespremenjeni.

UPORABA: Lecker's aktivni suhi kvas se uporablja kot sredstvo za kvašeno testo. Vrečka okusnega aktivnega suhega kvasa je enaka polovici kocke svežega kvasa in zadostuje za 500 g moke.

SHRANJEVANJE: Po odprtju izdelek dobro zaprite, hranite na suhem, hladnem in temnem mestu, saj tako izdelek ohrani svojo kvaliteto tudi po odprtju.

Lecker's je podjetje z dolgo tradicijo, ki sega že v leto 1935. Ustanovitelj Konrad Lecker je bil eden prvih, ki je proizvajal pecilni prašek iz vinskega kamna, kot alternativo klasičnemu pecilnemu prašku. Tako je Lecker's postala blagovna znamka, ki že desetletja predstavlja sinonim za nepogrešljive sestavine pri peki in pripravi različnih dobrot. Z ekološkimi dodatki za peko Leckers bodo pripravljeni izdelki še bolj okusni.

Sestavine: aktini suhi kvas iz kontrolirane ekološke pidelave

Povprečna hranilna vrednost na 100g:

Energijska vrednost kJ / kcal
Maščobe 0 g
- od tega nasičene maščobe   0 g
Ogljikovi hidrati  g
- od tega sladkorji  g
Prehranske vlaknine 29 g
Beljakovine 0 g
Sol 0,4 g