B2B Iskanje
0

Trenutno nimate v košarici nobenega artikla.

Trenutno nimate v povpraševanju nobenega artikla.

Product was successfully added to your shopping cart.

Tapiokin škrob BIO

400g

Številka artikla: 85713B

Na zalogi

Hiter pregled

BIO tapiokin škrob BUFO ORGANIC iz kontrolirane ekološke pridelave. Tapiokin škrob oziroma moko pridelujejo iz gomoljev tropske rastline manioke. Škrob se uporablja predvsem za zgoščevanje omak, juh in marmelad.

Ker se cene surovin spreminjajo dnevno,  direktna spletna prodaja ni možna. Prosimo vas, da nam pošljete povpraševanje.
Prav tako surovine niso vedno na razpolago za takojšnjo dobavo, zato vas bomo o dobavnem roku obvestili po potrdivi naše ponudbe.

 

 

Na voljo v ostalih pakiranjih

Podrobnosti

OSNOVNI PODATKI: BIO tapiokin škrob BUFO ORGANIC pridobivajo iz gomoljev manioke (lat. Manihot esulenta) ali kasave (tudi tapioka ali yuca). Ta trajna grmovnica izvira iz Brazilije, zaradi nezahtevnega gojenja pa se je kot kulturna rastlina razširila po celotni Južni Ameriki. 

UPORABA: Tapiokin škrob BUFO ORGANIC se uporablja predvsem kot gostilo, za zgoščevanje omak, juh, marmelad, pudingov in ostalih sladic.

PRIPRAVA IN SHRANJEVANJE: 2 ali 3 čajne žličke škroba vmešajte v hladno vodo in med kuhanjem vmešajte v juho ali omako. Po odprtju izdelek dobro zaprite in hranite na suhem, hladnem in temnem mestu, saj bo tako izdelek ohranil svojo kvaliteto tudi po odprtju.

Sestavine: Tapiokin škrob iz kontrolirane ekološke pridelave

Lahko vsebuje sledi: indijskih oreščkov, lešnikov, mandljev, arašidov, soje, sezamovega semena in žit (glutena).