B2B Iskanje
0

Trenutno nimate v košarici nobenega artikla.

Trenutno nimate v povpraševanju nobenega artikla.

Product was successfully added to your shopping cart.

Mandljevo olje hladno stiskano BIO

250ml

Številka artikla: 88023B

Na zalogi

Hiter pregled

BIO hladno stiskano mandljevo olje BUFO ORGANIC pridobivajo iz jedrc mandjevih plodov. Mandljevo olje je bledo rumene barve z nežnim vonjem po mandljih. Olje je odlično kot dodatek prehrani saj ima visoko vsebnost nenasičenih maščobnih kislin.

Ker se cene surovin spreminjajo dnevno,  direktna spletna prodaja ni možna. Prosimo vas, da nam pošljete povpraševanje.
Prav tako vse surovine niso vedno na razpolago za takojšnjo dobavo, zato vas bomo o dobavnem roku obvestili po potrdivi naše ponudbe.

 

Splošna cena: 11,90 €

Special Price 10,11 €

Na voljo v ostalih pakiranjih

Podrobnosti

OSNOVNI PODATKI: BIO hladno stiskano mandljevo olje BUFO ORGANIC pridobivajo iz jedrc mandjevih plodov. Mandljevo olje je bledo rumene barve z nežnim vonjem po mandljih. Olje je odlično kot dodatek prehrani saj ima visoko vsebnost nenasičenih maščobnih kislin. Uporabljamo ga lahko tudi za nego kože in las.

UPORABA: Mandljevo olje je zaradi odličnih lastnosti vsestransko uporabno tako v kuhinji, kot v kozmetiki. 

PRIPRAVA IN SHRANJEVANJE: Po odprtju izdelek dobro zaprite, hranite na suhem, hladnem in temnem mestu, saj tako izdelek ohrani svojo kvaliteto tudi po odprtju.

Vsa olja znamke BUFO ORGANIC so pakirana v posebno stekleno embalažo visoke kakovosti, ki nudi optimalno zaščito pred škodljivimi učinki svetlobe. Vijolično steklo namreč prepušča samo določen spekter svetlobe, ki ne škodi kvaliteti olja in posledično pripomore ne samo k podaljšanju roka trajanja, ampak tudi k izboljšanju živila. Na trgu je na voljo širok spekter razpoložljivih materialov za embalažo, od katerih mnogi prepuščajo vidno svetlobo in s tem povzročajo propadanje fotosenzitivnih sestavin. Sonce oddaja vidne in nevidne svetlobe žarke. Ko z belo svetlobo posvetimo skozi stekleno prizmo, lahko opazujemo vidni spekter, istočasno pa ta svetloba vsebuje tudi del žarkov, ki jih naše oko ne zaznava. Ti žarki ležijo v radiju elektromagnetnih valovnih dolžin - infrardeče in ultravijolične. Sončna svetloba omogoča rast vseh rastlin in zorenje plodov. Če so ti sončnim žarkom izpostavljeni še potem, ko so dosegli svojo zrelost, učinek svetlobe pospešuje propadanje molekularnih struktur. Prav tako propadajo molekularne strukture živil, ki niso pravilno embalirana oziroma jim embalaža ne nudi pravilne zaščite. Za optimalno zaščito živil je zato pomembno izbrati pravilno barvo in sestavo materiala. Steklo je praviloma najprimernejši material za embaliranje živil. Je kemijsko zelo stabilno, zato je živilo, embalirano v steklenicah oziroma kozarcih, najbolj varno pred negativnimi vplivi. Za naše izdelke smo izbrali le najboljše - vijolično steklo, ki blokira celoten spekter vidne svetlobe in hkrati omogoča prodiranje IR in UV žarkov. UV svetloba je nevidna in visoko energijska. Vijolično steklo jo absorbira in shrani v notranjosti embalaže, kar posledično pozitivno vpliva tudi na sestavine, ki jih hranimo v takšni embalaži."

Sestavine: hladno stiskano mandljevo olje iz kontrolirane ekološke pridelave.

 

Povprečna hranilna vrednost na 100ml:

Energijska vrednost  3404KJ / 828kcal
Maščobe 92,0g
- od tega nasičene maščobe  
12,0g
Ogljikovi hidrati 0,0g
- od tega sladkorji 0,0g
Prehranske vlaknine 0,0g
Beljakovine 0,0g
Sol 0,00g