B2B Iskanje
0

Trenutno nimate v košarici nobenega artikla.

Trenutno nimate v povpraševanju nobenega artikla.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kokosovo olje rafinirano BIO

500ml

Številka artikla: 88021B

Na zalogi

Hiter pregled

Rafinirano (RBD) kokosovo olje BUFO ORGANIC iz kontroliranje ekološke pridelave. Olje je primerno za pripravo jedi, pri katerih želimo ohraniti njihov avtentičen okus, saj je brez specifičnega vonja in okusa po kokosu.

Ker se cene surovin spreminjajo dnevno,  direktna spletna prodaja ni možna. Prosimo vas, da nam pošljete povpraševanje.
Prav tako vse surovine niso vedno na razpolago za takojšnjo dobavo, zato vas bomo o dobavnem roku obvestili po potrdivi naše ponudbe.

 

Na voljo v ostalih pakiranjih

Podrobnosti

OSNOVNI PODATKI: BIO rafinirano kokosovo olje (RBD) BUFO ORGANIC iz kontrolirane ekološke pridelave je jedilno olje pridobljeno iz mesa sveže obranih plodov kokosove palme (Cocos nucifera). Kratica RBD pomeni, da je bilo olje med postopkom pridelave rafinirano, tako da je brez specifičnega vonja in okusa po kokosu (RBD - Refined, Bleached, Deodorized). V ekološki predelavi se pri rafinaciji ne uporabljaja nobenih kemikalij.RBD kokosovo olje je zato primerno za pripravo jedi pri katerih želimo ohraniti avtentičen okus. Ima izredno visok prag osmoditve zato ga lahko uporabljamo za peko, praženje in cvrtje pri visokih temperaturah. Tako kot deviško se tudi rafinirano kokosovo olje utekočini pri temperaturi okoli 25°C.

UPORABA: Kokosovo olje se uporablja kot alternativa običajnim rastlinskim oljem. Lahko uporabljamo za kuhanje, peko, cvrtje, za pripravo raznih namazov in krem. Ker je brez specifičnega vonja in okusa po kokosu, je še posebej primerno za pripravo jedi, pri katerih želimo ohraniti avtentičen okus.

PRIPRAVA IN SHRANJEVANJE: Po odprtju izdelek dobro zaprite, hranite na suhem, hladnem in temnem mestu, saj tako izdelek ohrani svojo kvaliteto tudi po odprtju.

Sestavine: rafinirano kokosovo olje iz kontrolirane ekološke pridelave.

Povprečna hranilna vrednost na 100g:

Energijska vrednost 3760 kJ / 900 kcal
Maščobe 100,0 g
- od tega nasičene maščobe  
91,0 g
Ogljikovi hidrati 0,0 g
- od tega sladkorji 0,0 g
Prehranske vlaknine 0,0 g
Beljakovine 0,0 g
Sol 0,0 g