B2B Iskanje
0

Trenutno nimate v košarici nobenega artikla.

Trenutno nimate v povpraševanju nobenega artikla.

Product was successfully added to your shopping cart.

Sezam oluščen BIO

200 g

Številka artikla: 85307B

Na zalogi

Hiter pregled

BIO Sezam (Sesamum Indicum) je rastlina, ki izvira iz Indonezije in Vzhodne Afrike. Semena imajo visoko vsebnost prehranskih vlaknin, ki pospešujejo prebavo. Ekološko pridelana in oluščena sezamova semena BUFO ORGANIC, lahko uporabljamo pri pripravi kruha in peciva. Zelo dobro se dopolnjujejo s testeninami in rižem, vmešana v preliv za solato pa le-to bogato nadgradijo.

Ker se cene surovin spreminjajo dnevno,  direktna spletna prodaja ni možna. Prosimo vas, da nam pošljete povpraševanje.
Prav tako vse surovine niso vedno na razpolago za takojšnjo dobavo, zato vas bomo o dobavnem roku obvestili po potrdivi naše ponudbe.

 

Na voljo v ostalih pakiranjih

Podrobnosti

BIO Sezam (Sesamum Indicum) je rastlina, ki izvira iz Indonezije in Vzhodne Afrike. Semena imajo visoko vsebnost prehranskih vlaknin, ki pospešujejo prebavo.

UPORABA: Ekološko pridelana sezamova semena BUFO ORGANIC, lahko uporabljamo pri pripravi kruha in peciva. Zelo dobro se dopolnjujejo s testeninami in rižem, vmešana v preliv za solato pa le-to bogato nadgradijo.

PRIPRAVA IN SHRANJEVANJE: Po odprtju izdelek dobro zaprite, hranite na suhem, hladnem in temnem mestu, saj tako izdelek ohrani svojo kvaliteto tudi po odprtju.

Sestavine: Oluščena sezamova semena iz kontrolirane ekološke pridelave.

Kljub skrbnemu čiščenju pakirne linije lahko izdelek vsebuje sledi: indijskih oreškov, mandljev, lešnikov, orehov, arašidov,  soje in žit (glutena).

Povprečna hranilna vrednost na 100g:

Energijska vrednost 2603kJ/629kcal
Maščobe 55 g
- od tega nasičene maščobe  
8,1 g
Ogljikovi hidrati 6 g
- od tega sladkorji 0 g
Prehranske vlaknine 3 g
Beljakovine 26 g
Sol 0,1 g